SINGLES DAY – 30% OFF

In collaboration with Bring Sportswear <3

Get to the site to see all offers – HERE 

Babes! Visste ni att det är Singles day idag 11/11? En ursäkt för alla företag att ha kampanjer haha 😉 Vi hade faktiskt planerat in en Flash-Sale den här helgen så vi sammansvetsade dom två! Nu har vi 30% off vissa produkter, bl a den här jackan på sajten. Det gäller från kl 12.00 idag (lördag) till 12.00 imorgon (söndag). Men dont worry, det gäller såklart er som inte är singlar också!

Hoppas att ni får en fin lördag <3

Babes! Did you know that is Singles day today 11/11? An excuse for all companies to have campaigns haha 😉 We had actually planned a Flash Sale this weekend so we joined together the two of them! Now we have 30% off some products, including this jacket on the site. It is valid from 12:00 noon today (Saturday) until 12:00 noon (Sunday). But do not worry, if you’re not single you can shop too haha!

Hope you get a nice Saturday <3

2 reaktioner på “SINGLES DAY – 30% OFF”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.