FRIDAY DINNER

Hej fina <3 Igår åkte jag hem till Emma efter jobbet för att fota en kampanj. Efter det hade hon gjort middag till mig och syrran som var s å GOD. Jag är oftast den som lagar mat så det var riktigt nice att få allt serverat 😉 Vi åt kött/fisk, crushed potatoes med sallad och fetaoströra. Till efterrätt hade Emma gjort en ”rockyroad”kaka med Dumle-fluff. Det var så gott! Sen kollade vi på Idol och bara myste till småtimmarna. Loki och hans bästis Castor lekte tills dom däckade haha. Så himla söta!

Idag ska jag iväg på träning + brunch med Mimmi & Vickan <3 Senare idag ska jag jobba och ikväll vet jag inte riktigt. Imorgon ska jag fota ett annat samarbete och helgen är rätt mycket jobb! Alltid så innan man ska resa iväg =) Men nu måste jag fixa mig och göra klart det sista jobbet innan jag drar mot tjejerna!

Hi nice <3 Yesterday I went home to Emma after my job to shoot a campaign. After that she had made dinner for me and my sister which was so god. I’m usually the one who cooks so it was really nice to get everything served 😉 We ate meat / fish, crushed potatoes with salad and feta cheese. For dessert Emma had made a ”rockyroad” cake with dumble-fluff. It was so good! Then we watched Idol and talked until late. Loki and his friend Castor played until they fell asleep haha. So sweet!

Today I’m going to workout + Brunch with Mimmi & Vickan <3 Later today I’m going to work and tonight I do not really know. Tomorrow I’m going to shoot another collaboration and the weekend is quite a lot of work! Always like that before going away =) But now I have to fix myself and finish the last job before I go to the girls!

4 reaktioner på “FRIDAY DINNER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.