IPHONE WORKOUT PICS

Igår efter att jag ätit lunch tog jag på mig några nya samples av grejer som kommer nästa månad och begav mig till gymmet för att ”provköra” dom 🙂 Blev helt kär i alla plaggen så det var ett bra betyg. Under vintern kommer det bli mer svart & grått än tidigare. Jag är besatt av dom nya sakerna så jag hoppas att ni också kommer gilla!

Yesterday after I had lunch, I took some new samples of stuff coming next month and went to the gym to ”test drive” them 🙂 Fell in love with all the pieces  so that was a good thing. During the winter it will be more black & gray than before. I am obsessed with the new things so I hope you will like them too! 

Jag började passet med 10 minuters intervaller på cykeln. Det är ett bra sätt att värma upp på om man bara vill stänga av och inte tänka så mycket. Jag kör dom tunga på 12. Passar mig lagom för att bli varm inför passet! Cykel är också väldigt skonsamt för kroppen. Jag kan inte springa pga jag får väldigt ont i höften. Plus att jag hatar att springa, så hade förmodligen inte gjort det annars heller haha. Fyfan.

I started the workout with 10 minute intervals on the bike. It’s a great way to warm up if you just want to shut down and not think so much. I do the heavy ones at 12. Fits me perfect to just get warm before the pass! Bike is also very gentle for the body. I can not run because my hip will kill me. Plus I hate running, probably would not have done otherwise either haha.

Eftersom jag var forever alone kunde jag inte fota något under passet men här är en spegelselfie. Älskar att ha på mig helsvart, känner mig seriöst så cool haha. Jag körde i alla fall ett snabbt benpass. Det var så skönt och jag är glad att jag tog mig iväg fast jag hade väldigt mycket att göra!

Nu ska jag äta lunch och sen iväg på ett möte. Igår hade vi vänner över sent, och jag var så upp i varv att jag tror jag låg vaken till 02.30. Kaffe it iiiiiiis =)

Because I was forever alone I could not shoot anything during the workout but here’s a mirror selfie. I love to wear all black, I seriously feel so cool haha. In any case, I did a quick leg session. It was so nice and I’m glad I got myself to the gym, even though I had a lot to do!

Now I’m going to have lunch and then go to a meeting. Yesterday we had friends here until late, and I was awake until 02:30 because I couldn’t calm down. Coffee it iiiiiiis =)

8 reaktioner på “IPHONE WORKOUT PICS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.