MONDAY

That monday face.. Haha! 

Hej babes!!!! Här kommer en sen måndagsuppdatering pga jag och min syster  försökt spela in trailer till podden dom sista 3 h utan framgång. Dock skickade vi in en ljudfil till vår klippare som ska kolla att kvalitén är bra innan vi spelar in första avsnittet 🙂 Riktigt taggad på att börja podda. Lite prestationsångest för första avsnittet men det blir nog bra!

Måste tipsa om mitt senaste addiction i frukostväg, och mellanmål, och när jag är hungrig 😉 Den här gröten. Jag gör den på 1 dl havregryn, 2 dl mandelmjölk, 0.5 dl vatten, ett litet äpple, kardemumma & kanel. Så sjukt gott! Lägger allt i en kastrull i typ 5 min på medelvärme (rör om hela tiden, bränns lätt). Sen häller jag över lite mer mjölk och serverar. Det blir lite sötare av kardemumman, perfekt om man försöker undvika att tillsätta socker. Skiter man i det så kör på socker också, det blir såklart godare med socker. Allt blir fan godare med socker haha!

Nu ska jag slänga ihop en pasta eftersom Emma kommer hit på middag. Hon ska hjälpa mig och gå genom lite samples på nya produkter. Alltid skönt att få en second opinion =) Hoppas att ni har haft en skön start på veckan!

Hi babes!!!! Here’s a late Monday update since me and my sister tried to record the trailer for the podcast the last 3 h without success. However, we sent an audio file  to check that the quality is good before we record the first episode 🙂 Really  excited to start podding. 

Must share my latest addiction in breakfast, snack and when I’m hungry 😉 This oatmeal. I make it on 1 dl oats, 2 dl almond milk, 0.5 dl water, a small apple, cardamom & cinnamon. So good! Put everything in for 5-min in a saucepan (stir all the time, burns easily). Then I pour some more milk and serve. It gets a little bit sweetter by the cardamom, perfect if you try to avoid adding sugar. If you want to, you can add sugar too, it will be better with sugar. Everything gets a lot better with sugar haha!

Now I’m going to put together a pasta because Emma is coming for dinner. She will help me and go through some samples on new products. Always nice to have a second opinion =) Hope you have a nice start to the week!

 

3 reaktioner på “MONDAY”

 • Karin skriver:

  Vad gott det lät. Måste prova ?

  • Johanna skriver:

   Åhh Alexandra, gällande nästa kollektion…

   Jag har velat köpa dina kläder Bra länge men har inte riktigt känt att färgvalen funkat för mig (gäller framförallt tightsen). Missförstå mig rätt, jag älskar färgerna och kombinationerna MEN om man är den där ”svetto”-tjejen som blir svettig av minsta rörelse så funkar det inte så snyggt med helfärgat och dessutom om det är ljusa färger, runt skrevet och rumpan??.
   Funderat på mönstrat tyg? ?
   Eller att åtminstone ha svart i rumpa/skrevet ?. I-landsproblem, jag vet, men jag hoppas/tror inte jag är ensam om dessa svetto-problem ?

   Tack för en av de bättre och sunda bloggarna, älskar att titta in här och följa dig, keep up the good work ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.