JAG ÄR GRAVID

Det känns SÅ sjukt att skriva det här, men 2018 kommer jag och min favoritmänniska få ett tillskott till vårt gäng och vi ska bli mamma & pappa!!!!!!! Kan fortfarande knappt förstå att det händer, men är så otroligt tacksam och lycklig och det här är det absolut största, omtumlande, kaosiga och fina som hänt oss. Det finns så mycket att skriva och berätta, men just nu ville jag bara dela nyheten med er <3

It feels so crazy to write this, but in 2018, me and my favorite person will get a new member to our team and we’ll become a mom & dad!!!!!!! Still can’t barely understand that this is happening, but I’m so incredibly grateful and happy and this is the absolute greatest, tumultuous, chaotic and beautiful that ever happened to us. There is so much to write and tell, but at the moment I just wanted to share the news with you <3

71 reaktioner på “JAG ÄR GRAVID”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.