WEDNESDAY

Innehåller sponsrad länk till min shop Bring Sportswear

New in: tights – HERE

Hej fina och hej onsdag!!! Tar en liten paus i att bomba er om min graviditet, men lovar att ni kommer få svar på era frågor (tack för alla kommentarer mina finaste) och jag kommer bomba er så mycket så att ni kommer bli trötta haha, kanske tur att jag väntade ett bra tag med att berätta om det 😉 Kommer också att uppdatera er om min träning nu, har helt avstått från att göra det eftersom den ändrats en del jämfört med tidigare, så ville inte skriva vad jag kör tills ni visste 🙂 Träningsmotivationen är i alla fall högre än vad den varit på länge, och nu tränar jag verkligen endast för välmående och stark kropp för att undvika problem!

I veckan är det fokus på nyheter på shoppen men också på att julbaka, i helgen är det faktiskt JULAFTON och jag vill inte stå i sista sekunden med allt så jag har börjat förbereda inför helgen. Ska dela med mig av några recept jag gjort i dagarna, sista rycket innan det är slut på julbakandet! Nu ska jag i alla fall äta något och sen dra iväg till gymmet och köra ett pass. Vi hörs senare babes! <3

Hi babes and hello Wednesday!!! Taking a little break in bombing you about my pregnancy but I promise that you will get answers on your questions (thank you for all comments my best) and I will bomb you so much that you will be tired of it haha, maybe it was a good thing that I was waiting long until telling you about it 😉 I will also update you about my workouts now, I completely stod off from doing it because it has changed a lot compared to before, so I did not want to write what I’m doing until you knew 🙂 The workout motivation is in anyway, higher than it has been for a long time, and now I’m only training for good health and a strong body to avoid problems!

This week, it’s been focus on news at the shop, but also on Christmas baking, this weekend it’s actually Christmas and I do not want to be in the last second with everything so I’ve started preparing for the weekend. I will share some recipes of what I’ve done in the days, the last ones before it’s over! Now I’ll eat something and then go to the gym and do a workout.  Talk to you later babes! <3

15 reaktioner på “WEDNESDAY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.