PODDAVSNITT 3 – GRAVID-AVSNITTET

Lyssna HÄR (iTunes) / HÄR (Acast)

Som många önskat, och som vi hade planerat, finns nu vårt gravid-avsnitt uppe! Vi pratar om hur det är att vara gravida samtidigt, saker vi önskar att vi visste innan graviditeten, det bästa & sämsta osv. Vi ska egentligen släppa på söndagar, men eftersom många är lediga tänkte vi passa på att lägga upp det idag, så slipper ni lämna hela familjen på julafton, hehe 😉

Fun fact: På bilden är vår 25-åriga mamma när jag ligger i hennes mage <3 (trodde jag, tydligen är jag ungen med hinken och Vickan ligger i magen, haha)

Our swedish podcast, an episode about the pregnancy & on the pic is our mother when she was pregnant with me <3

2 reaktioner på “PODDAVSNITT 3 – GRAVID-AVSNITTET”

 • Anna skriver:

  Mkt bra podd, ni ville ha feedback så here it goes. Även om d inte blev på insta. 🙂
  Jag är själv gravid nu, höggravid och väntar bara ut dem tre sista veckorna. Så skönt att några fler delger bra OCH dåliga sidor med att vara gravid.
  Kul att ni får uppleva det tillsammans och får jämnåriga kusiner.
  Ni är bra, prata på. Sköna röster, ni får mig att lyssna vilket min damphjärna inte brukar, utan flyger iväg i andra tankar. Heja er! 🙂 btw, första ggn ever jag lyssnat på tre podavsnitt från samma personer;)

 • Maral skriver:

  Gratulation till dig och din pojkvän samt din syster med sin pojkvän som blev gravida! Jag har följt dig i många år.. När du skrev tidigare du och din syster ska göra eget podd kanal. Började jag undra om det finns nånstans möjligt att texta? Jag är nämligen hörselnedsatt, det känns trist och inte förstå vad ni pratar och jag eller om det finns fler personer också som missar vad ni pratar och vad ni tar upp för ämnet. Jag är ”typ” nästan döv på öronen. Hur gör ni? 🙁 Men all lycka med graviditet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.