ÅRSRESUMÉ – januari till juni

JANUARI: 

Åkte till Dubai med min kille (så många som undrade vem som tog alla fina bilder heheheeee ;-)) och hade den bästa resan på länge, lätt topp 3 av alla mina resor. Det roliga är att vi pga jobb kommer åka dit exakt samma tid i år igen, kanske blir en ny tradition? Längtar!

Annars var det kallt och som januari är. I slutet av januari tog Emma med mig på sleep-over och spa. Så mysigt! Det är också något som vi skulle behöva göra igen, kommer vara så spa-sugen när jag bara kan ligga hemma och vara gravid.

Went to Dubai with my guy (so many who wondered who took all the nice photos heheheeee ;-)) and had the best trip in the long time, easily top 3 of all my travels. The funny thing is that because of work, we will go back exactly the same time this year, maybe a new tradition? Longing!

Otherwise it was cold and as January is. In late January Emma took me to sleep-over and spa. So cozy! It’s also something we would have to do again, will be so crazy when I will just stay home and be pregnant.

FEBRUARI: 

I februari åt jag tydligen bara??? HAHA alltså det är SÅ mycket matbilder från det här året. Det har varit matens år! Har testat och lagat så otroligt god mat och har hittat flera favoritrecept. För dom som inte älskar mat lika mycket som mig kanske det är svårt att förstå, men det är verkligen livet för mig. Mat är typ halva livets lycka!

In February, I obviously only ate??? HAHA, so, so many food pictures from this year. It’s been the food year! Have tried and cooked such incredibly good food and have found several favorite recipes. For those who do not love food as much as me maybe it’s hard to understand, but it’s really life for me. Food is the kind of half the happiness of life!

MARS:

Våren smög sig på! Vi åkte först till Lappland och lekte i snön, sedan till Salzburg då jag gett det till min kille i födelsedagspresent. Massor av snö i mars för oss, men sedan några våriga dagar hemma i Stockholm och sjukt många besök i Mall of Scandinavia. Fotade & filmade också för min kampanj med Glossybox!

Spring was coming! We first went to Lapland and played in the snow, then to Salzburg since I gave it to my boy for birthday present. Lots of snow in March for us, but also a few days of spring at home in Stockholm and a lot of visits to the Mall of Scandinavia. Also photographed & filmed for my campaign with Glossybox!

APRIL:

Åkte till Spanien med mitt hjärta en vecka och solade. Minns att vi jobbade så otroligt mycket den här årstiden. Startade även projekt odla på balkongen. Det blev verkligen inte lyckat eftersom att vi drog utomlands så allt dog typ, så fick jag odla om det och sen hann inget komma fram innan vi skulle få fasadrenovering så fick slänga alla plantor haha. Nästa år köper vi nog en färdig tomatplanta och sen är det inget mer med det 😉 Åkte också till Göteborg en sväng och det hemska terrorattentatet hände.

Went to Spain with my heart for a week and sunbathing. I remember that we worked so incredibly much this season. Also started project grow my own plants on the balcony. It was really not successful because we went abroad so everything was dying, so I had to grow it again and they did not come up before we would get a renovation of the whole building so I had to throw all the plants haha. Next year we will buy a ready-to-eat tomato plant, and thats enough, lesson learned 😉 Also went to Gothenburg a turn and the terrible terrorist attack happened in Stockholm.

MAJ:

Reste till Spanien igen med min kille, syrra & Erik eftersom jag fick det i födelsedagspresent av mitt hjärta. Vi bodde i ett jättefint hus och det blev massa jobb och grillningar. Jag höll en wellness-dag och det var så kul att få träna tjejgrupp igen, det saknar jag lite! Vi började äta frukost på balkongen och såg ljuset igen. Jag och Vickan gav Emma en Paris-resa i 30-års present så vi åkte dit över helgen, supermysigt! Vi hade också möhippa för Mimmi som gifte sig i somras!!!

Traveled to Spain again with my guy, sister & Erik because I received it in a birthday present from my heart. We lived in a very nice house and there was a lot of work and BBQ. I had a wellness day and it was so fun to get to train a girls group again, I miss that! We started eating breakfast on the balcony and saw the light again. Me and Vickan gave Emma a Paris trip in a 30th birthday gift so we went there over the weekend, super nice! We also had bridal shower for Mimmi who married this summer!!!

JUNI:

Månaden började med Mimmi & Marcus bröllop på västkusten. Så kul och jag var både brudtärna och toast madame så jag hade en hel del nervositet att hantera under helgen haha 😉 Förutom det var det bara en härlig sommarmånad utan värme. Midsommar spenderade vi med min killes kompisgäng, vi var dock inte så långvariga eftersom det var sviiiiinkallt och jag bytte från min klänning till byxor efter ca 10 min. Men man kan i alla fall kolla tillbaka på bilderna som att det var sommar och sol!

Det har varit så mycket flängande och jobb under 2017, det känns som att 2018 kommer bli hemma-året med bäbis. Här var i alla fall första halvan och jag har så mycket fina minnen från 2017 <3

The month began with Mimmi & Marcus’s wedding on the west coast. So fun and I were both bridesmaids and toast madame so I had a lot of nervousness to handle during the weekend haha 😉 Besides that, it was just a lovely summer month without heat. Midsummar we spent with my boys friends, but we were not that long lasting because it was so cold and I switched from my dress to pants in about 10 minutes. But you can always look back at the pictures like it was summer and sun!

It has been so much traveling and work in 2017, it feels like 2018 will be home-year with the baby. Here was at least the first half and I have so many nice memories from 2017 <3

6 reaktioner på “ÅRSRESUMÉ – januari till juni”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.