PODDAVSNITT 4 – ÅRSRESUME

Hej babes! Nu finns ett nytt avsnitt uppe av podden, det blev lite försenat eftersom vi spelade in det på nytt och sedan var det massa röda dagar som vår klippare inte kunde klippa. Men – nu så!! 🙂 Nästa avsnitt kommer upp på söndag som vanligt. Vi gjorde en årsresume och pratar om bra saker och fails som varit under det gångna året.

Idag har jag gått genom massa jobb, förberett för poddinspelning, tränat med Vickan, varit hos kiropraktorn och sen spelat in podd. Är helt färdig men har fortfarande lite jobb kvar! Min kille köpte med kebab hem till mig i alla fall så ska äta den nu, bästa en dag som denna <3 Sov lite dåligt inatt och försöker vända på dygnet efter julen, så jag är så sjuuuuukt trött. Stolt att jag tog mig till gymmet ändå! Vissa dagar är man så taggad och andra dagar är det bara att göra det.

Hi babes! Our swedish pod just launched a new episode where we talk about the past year.

Today I have gone through a lot of work, prepared for the podcast, worked out with Vickan, been at the chiropractor and then recorded the pod. I’m completely out but still have some work left! My guy bought me kebab, so I’m gonna eat it now, best thing on a day like this <3 I slept a little badly and I’m trying to turn around the day rhythm  after Christmas, so I’m so tired. I am proud that I went to the gym anyway! Some days you are so excited about it and other days you just have to do it.

2 reaktioner på “PODDAVSNITT 4 – ÅRSRESUME”

  • Kine skriver:

    Dere er virkelig super gode på å lage pod, jeg har akkurat samme humor som dere så jeg ler og smiler for meg selv når jeg hører på??? Man føler virkelig at man blir mye bedre kjent med dere og alt blir så mye mer personlig!

  • Malin skriver:

    Ville bara säga tack för att ni är så fina och goa i podden. Ni är underbara tjejer med rätt attityd i livet och ni ska vara stolta över er själva! Tack för en good feeling podd och keep up the good work 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.