SPF ON POINT

I samarbete med Piz Buin


About the products – HERE

Hello darlings! Här kommer min andra post i samarbete med Piz Buin. Har blivit lite beroende av produkterna, så krämiga och luktar så sjukt gott haha. Vill ha sol och sommar här hemma så jag kan vara insmord 😉 Får se till att boka nån solig resa snart! Är ganska dålig på att smörja in mig efter jag har duschat jämt, så det känns som att min hud är mindre torr när jag är i solen pga SPF-produkterna. Win-win!

Har i alla fall med mig den lilla ni ser på bilden när jag är på soliga ställen, den är för ansiktet och är SPF 30, vilket jag alltid använder i ansiktet när det är soligt ute plus att den är lagom stor för att alltid ha med i väskan! Puss

Hello darlings! Here comes my second post in collaboration with Piz Buin. I’ve become a little addicted to the products, so creamy and they smell so good haha. Want to have sun and summer here at home so I can use them 😉 I’m quite bad to moizterize me after I have showered, so it feels like my skin is less dry when there is sun because of the SPF products. Win-win!

In any case,  I always have the little one you see in the picture, it is for the face and it’s SPF 30, which I always use in my face when it’s sunny, plus it’s a perfect size to always bring in my bag! Kiss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.