ÅRSRESUME – JULI TILL DECEMBER

JULI:

I juli åkte vi till Gotland och Norrland plus gick på Kenza & Aleks bröllop. Vi var knappt hemma något men när vi var hemma hade vi massa mysiga date nights 🙂 Vi åkte också till Bergianska trädgården och hängde, så himla mysigt. Längtar tills nästa sommar då vi kan ta dit bebisen! Vi var i alla fall i mammas stuga också, den hoppas jag kommer bli en plats för våra barn med massa mysiga barndomsminnen. Det var också den resan när allt jag pratade om i podden gick snett, haha! På sista bilden är efter vår fjällvandring, på väg ner.

In July we went to Gotland and Norrland plus went to Kenza & Aleks wedding. We were barely at home anything but when we were home we had lots of cozy date nights 🙂 We also went to the Bergianska garden and had the best time, so cozy. Longing until next summer when we can take our baby there! In any case, we were in my mothers cottage too, I hope it will be a place for our children with lots of cozy childhood memories. It was also that trip when all I talked about in the pod happened, haha! The last picture is after our mountain hike, on our way down.

AUGUSTI: 

Mamma, lillebror och mammas kille kom på besök. Jag fick reda på att jag var gravid någon dag efter att dom åkt. Resten av augusti mådde jag riktigt jävla illa, haha fyfan. Minns alla bilder med hur dåligt jag mådde… Bet ihop och försökte jobba och leva så gott som det gick. En kväll åkte vi på Tolv eventcenter, det var kul men annars mådde jag inte så jättebra i augusti.

Mom, my little brother and mommy’s boyfriend came to visit. I found out that I was pregnant a couple of days after they left. The rest of August I was really damn ill, haha yep. Remember all the pictures with how bad I felt… Tried to pull it together and try to work and live as good as it went. One evening we went to the Twelve Event Center, it was fun, but I did not feel so good in August.

SEPTEMBER:

Maldiverna. Vilket paradis! Bästa resan i mitt liv. Vi bokade den då vi verkligen hade det som drömresa, och eftersom det gick väldigt fort med graviditeten hade vi några saker vi verkligen ville bocka av innan dess, tacksam att det gick att göra! Jag började äntligen må bättre och började kunna äta. Så skönt! Fan vad gött det hade varit med scones..mm. Marre gjorde mig också så fin i håret. Bäst är han.

Maldives. What a paradise! Best trip in my life. We booked it since we really saw it as a dream trip, and as it went very fast with the pregnancy we had some things we really wanted to pull off before the baby, thankful that it could be done! I finally began to feel better and started to eat. So nice! Omg it had been so yummy with scones right now..mm. Marre also made me so nice in the hair. He’s the best.

OKTOBER: 

Hösten var ett faktum när vi var tillbaka. Alla löv blev gula och kallt som fan direkt. Nu har det dock stannat av? Vi åkte i alla fall upp till familjen och Lappland igen. Så mysigt! Jag fick också upp aptiten för lösviktsgodis som jag typ ALDRIG åt innan jag blev gravid. Där började min kompis Vickan misstänka något… Och att jag inte bjöd på vin. Haha. Fick också känna på hur det kändes när man råkat trycka en hel påse. Aj magen.

Autumn was a fact when we were back. All leaves became yellow and cold as f right away. Now, however, has it stopped? In any case, we went up to the family and Lapland again. So cozy! I also received the appetite for swedish candy that I NEVER ate before I got pregnant. There my friend Vickan started to suspect something … And I did not offer any wine. Haha. Also got to know how it felt when you eat a whole bag. Aouch stomach.

NOVEMBER: 

Åkte på en till DRÖMRESA. Australien. Båda mina drömresor på kort tid. Nu känner jag mig redo på listan för barn, haha. Det var verkligen det bästa med november. Jag köttade även på som aldrig förr på gymmet, och det är ju den bästa känslan. Helst i mitt egna märke. Jag vägrar ha något annat så jag hoppas att jag kan ha på mig det lite till, får se vad jag ska träna i sen??? Försöker ta fram något passande.

Went to another DREAM DESTINATION. Australia. Both of my dream trips in a short time. Now I’m ready on the list for kids, haha. It was really the best in November. I also worked out like never before in the gym, and that’s the best feeling. Preferably in my own brand. I refuse to have something else so I hope I can wear it a little bit longer, don’t know what I’m going to train in later??? Im trying to create something.

DECEMBER:

December bjöd på MASSA julbak, Köpenhamn med mamma och sis, och sen….outade vi graviditeten! Det är dock typ nyss så jag tror inte ni behöver någon mer recap på december <3

Året var verkligen händelserikt och vi maxade det så vi skulle känna att vi hann med mycket innan vi fick barn, vilket jag i efterhand känner att vi verkligen lyckades med. Menar inte att vi kommer sluta leva nu, men beroende på vad man får för barn kanske det inte är läge med 24 h flyg eller en spontan resa sådär. Nu känns det helt ok med enkel välplanerad familjesemester och massa hemmamys.

December was A LOT of baking for xmas, Copenhagen with mom and sis, and then …. we outed that I was pregnant! It’s kind of new, so I do not think you need any more recap on December <3

The year was really filled with things and we maximized it so we would feel we had a lot done before we got children, which in the end I feel we really succeeded in. Do not mean we will stop living now, but depending on what you get maybe it’s not time for 24 hours flight or a spontaneous trip like that. Now it’s all right with simple well-planned family holidays and lot of home time.

10 reaktioner på “ÅRSRESUME – JULI TILL DECEMBER”

 • Nadya skriver:

  Alexandra, vart har du köpt din svarta aviator jacka?? Såååå fin!

 • Angelica skriver:

  Hej! Vart har du köpt den fantastiska ljusblåa klänningen? I juli resumén 🙂

 • Elin skriver:

  Hej! Äääälskar dina bilder. Vet att du sagt tidigare att du har två kameror? Vilka är dessa och vilken använder du mest till dina vardagsfoto? Blir sååå inpirerad när jag ser dina bilder!

 • Katrina skriver:

  Hej! 🙂 Är bara nyfiken: Planerade ni att du skulle bli gravid detta år eller det bara hände? Och om det bara hände, kände du verkligen att det var rätt tillfälle?

  Tack för svar!
  Kramar Katrina

  • Alexandra Bring skriver:

   Förra året* 😉 Nej, men det blev en rolig överraskning! Ville bli gravid om inte allt för länge, även fast det kanske inte hade tänkt att det skulle gå så fort! Det kommer aldrig bli ett bättre tillfälle än nu 🙂 Kram

 • Julia skriver:

  Hej! Så fin liten datorhörna du hade! Var är stolen ifrån? 🙂

  Kan du inte göra en Q/A? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.