ICE CREAM

Hej fina ni! Och den här gången från Dubai =) Jag är här några dagar för ett samarbete. När vi kommer hem går jag in i v 28 så kommer inte resa mer efter detta förrän vem vet om hur länge! Försöker njuta lite också. Fick dock feber igen igår, så himla typiskt. Jag har haft mer feber under graviditeten än vad jag haft senaste 5-10 åren? Immunförsvaret blir verkligen påverkat, jag som brukar vara frisk nästan jämt! Det bra är att jag bara har feber, så mår ändå okej.

Hur som åkte vi till Kite Beach igår och tog en glass. Det är en strand med massa food trucks, så nice. Vi åkte också på några andra aktiviteter. Jag har ett schema för varje dag, men idag kunde jag senarelägga alla grejer så såg till att sova ut och kommer jobba sent istället. Jag är väldigt tacksam att jag kunde åka iväg såhär, men jag känner i kroppen att det kommer bli väldigt skönt att spendera de tre sista månaderna hemma och vila och använda all extra energi till gymmet! Hoppas att ni har en fin söndag!!

Hello you guys! And this time from Dubai =) I’m here a few days for a collaboration. When we get home I go into week 28 so I will not travel more after this until who knows how long! Trying to enjoy a little too. However, got fever again yesterday, so typical. I have had more fever during pregnancy than I have had in the last 5-10 years? The immune system is really affected, I usually rarely get sick! The good thing is that I only have fever, so I’m still okay.

 However, we went to Kite Beach yesterday and had an a ice cream. It’s a beach with lots of food trucks, so nice. We also went on some other activities. I have a schedule for each day, but today I was able to postpone all the stuff so I could sleep and get up late instead. I am very grateful that I could go away like this, but I feel in the body that it will be very nice to spend the last three months at home and rest and use all the extra energy to the gym! Hope you have a nice Sunday!!

6 reaktioner på “ICE CREAM”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.