PODDAVSNITT 5 – SOCIAL FOBI, ELLER?

Finns där poddar finns <3 

Söndag = podden är uppdaterad med ett nytt avsnitt. Vi pratar bland annat om vi har social fobi, stela situationer och hur konstiga vi är. Tycker det är en mysig söndagstradition med poddis, men nu måste vi komma på vad vi ska podda om för nästa vecka? Jag kommer spela in från Dubai i alla fall 🙂

Nu ska jag gå genom lite bilder och sedan ska vi dra iväg på nästa aktivitet för dagen och även lite mat (och alvedon haha).

Our swedish podcast is up for this week! X

10 reaktioner på “PODDAVSNITT 5 – SOCIAL FOBI, ELLER?”

 • Lina skriver:

  Gillar er podd massor. Så kul att få se (höra) en ny/annan sida av er! Jag skulle vilja höra era bästa tips för att göra vardagen lite roligare, speciellt så här års, och då inte bara resa, utan även lite enklare små knep om ni har några! Kan lätt känna mig deppig den här tiden på året och det känns som att allt går på tråkig-rutin typ. Skulle vara kul att höra hur ni gör för att pigga upp vardagen i kalla mörka Sverige ☺️

 • Lena skriver:

  Jag skulle gärna vilja höra om vad ni planerar för era barn. Vilka förberedelser ni gjort/tänker göra och om ni har några särskilda idéer om hur ni vill ta hand om och uppfostra era barn.

  Sen kan jag inte låta bli att tänka att ni kanske har autistiska drag när ni beskriver hur ni funkar socialt. Menar inget illa, var bara en del som stämde in. Annars tror jag nog att social fobi kan funka så också att det är mer uttalat i vissa sammsnhang.

  • Alexandra Bring skriver:

   Tack för tipset!! Vi ska nog köra ett nytt preggoavsnitt snart så tar med det till Vickan! 🙂

 • Emma skriver:

  Alltså…. lyssnar på olika poddar när jag är ute på PWs med barnvagnen. Nu i veckan hittade jag er podd och jag älskar den!!!! Jag går och ler mitt störtsa leende och ibland (ofta?) skrattar jag högt. Folk som ser/hör mig måste undra vad fasen jag håller på med… haha! Har samma ironiska humor som er! Det känns nästan som om man umgås med er när man lyssnar haha?love it!

 • Elli skriver:

  Hej tjejer! Gillar verkligen er podd! Kan ni inte nämna några namn som ni tycker är fina! det behöver nödvändigtvis inte vara de namnen som ni tänkt till era bebisar! Alltid roligt att höra lite inspiration till framtida barn hehe

  Kram kram

 • Amanda skriver:

  Älskar verkligen eran podd, ni är så jävla roliga, skrattar jämt högt när jag lyssnar. Kunde typ inte andas när Vickan berättade sin story om Lejonkungen i London Hahaha!

  Här har jag lite ämnen till er:
  – Karriäravsnitt
  – Bostadsavsnitt
  – Stilavsnitt
  – Träningsavsnitt
  – Matavsnitt hehehe

  Okej lät som sjukt torra ämnen men lovar att ni hade make it work ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.