YESTERDAY IPHONE PICS

Hej fina ni! Här kommer några mobilbilder från igår. Vi var på IMG world (såååå kul med såna grejer, dock ej så kul att man typ inte kan åka nåt som gravid men det var roligt att få se allt, ska SÅ tillbaka dit sen!) och sen käkade vi middag på Nobu. Har aldrig ätit på Nobu men älskar Zuma och det är ganska likt så jag gillade det. Deras black cod var helt magisk. Ska prova göra det hemma, har köpt hem alla ingredienser för marinaden men vet bara inte vad jag ska göra till den? Kommer säkert på nåt gott.

Har varit sjuk sen vi kom men idag äntligen börjar jag må lite bättre! Har sovit med typ 18 lager kläder och inatt kunde jag sova med bara tröja och tights utan att frossa. Det går liksom inte att strunta i jobb man är här för, så har bara bitit ihop och försökt vila när jag kan. Nu är det dock mycket bättre så nu ska jag njuta lite =) Min mage har också varit så svullen efter flyget så har haft ont i alla organ men den svullnaden börjar också lägga sig nu. Men jag kan säga att jag med gott samvete inte kommer utsätta mig för fler resor efter det här, haha! Ska påminna mig själv om det när jag svär över obefintligt fotoljus hemma 😉 Nu ska jag gå genom lite bilder innan det är dags för nästa äventyr. Puss

Hello guys! Here are some mobile pics from yesterday. We were at IMG world (soooo fun with such cool stuff, but not so fun that you can not do much of it as pregnant but it was nice to see everything and I will SO go back!) And then we had dinner at Nobu. Have never eaten at Nobu but love Zuma and it’s quite similar so I liked it. Their black cod was absolutely magical. I will try to make it home, I have bought all the ingredients for marinade but just do not know what to do as a side? Well I will find something nice.

I have been sick since we arrived but today at last I begin to feel a bit better! I have slept with like 18 layers of clothes and last night I could sleep with just sweaters and tights without waking up freezing. It’s not possible to skip work in a job you’re here for, so I just try to pull it together and try to rest whenever I can. Now, however, it is much better, so now I’m going to enjoy the time a little more =) My stomach has also been so swollen after the flight so all organs have been hurting, but that swelling is starting to go well now. But I can say that with good conscience I will not put myself through more trips after this, haha! I will remind myself of it when I swear over the non exisiting photo light at home 😉 Now I’ll go through some pictures before it’s time for the next adventure. X

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.