MARINA WALK

Hej babes! Såhär såg det ut häromdagen när vi var vid marinan här, finns en walk som jag gillar att gå. Dock fotade vi bara denna gång i det fina ljuset! Orkar knappt röra mig =) Men alltså när vi tog dessa bilder såg jag bilden nedan, mitt hår såg ut så på alla bilder? Ibland när jag stressar mycket går lite hår av men nu börjar jag fan få tuppkam, haha! Måste fråga Marre om råd när jag kommer hem om hur jag får ordning på det. Kaos! Hur nice är det inte att jag kan ha på mig träningskläderna i min vanliga storlek? Tog med en annan för säkerhetsskull men inte behövt det än i alla fall. Det här linnet är så jävla dröm att ha som gravid, min syrra fick det och hon kunde också ha det. Ska reppa BSW fram tills jag föder om jag kan! 😉

Idag mår jag lite bättre och vi har bytt hotell. Hotellet vi bytte till är så jävla fräscht. Ska visa bilder sen, men jag gjorde värsta poddhörnan och fick inspo till vår nästa lägenhet (om vi någonsin hittar en hehehehe). Det är så dött på hemnet? Trodde att januari var bästa månaden för att hitta en lägenhet, men har inte sett något av det än. Aja, vi är sjukt kräsna också så man får bara ha is i magen. Min killes lägenhet är en trea så det är verkligen ingen stress alls, hade bara varit kul att köpa nåt ihop! <3

Nu ska vi röra oss från hotellet, ikväll ska jag köra mjukisar och osminkad och vi ska glida runt i mallen och äta och kanske gå i någon butik om energi finns. Så himla tacksam att jag hinner andas och njuta här. Ibland är mitt jobb verkligen ett drömjobb, så glad!

Hi babes! So, this is what it looked like the other day when we were at the marina here, there’s a walk I like to walk. However, we just photographed this time in the fine light! I barely have energy to move =) But then when we took these pictures I saw the image below, my hair looked like that in all the pictures? Sometimes when I’m stressing a lot of hair goes off, but now I’m starting to get a mohawk, haha! Must ask Marre for advice when I get home on how to fix it. CHAOS! How nice is it that I can wear the same size as usual in training clothes? Brought with me a bigger one just in case but did not need it than anyway. This top is such a damn dream to have as pregnant, my sis got it and she could have it too. Will represent BSW until I give birth if I can! 😉

Today I feel a bit better and we have changed hotel. The hotel we switched to is so damn fresh. Shall show pictures later, but I did a pod corner and got inspired for our next apartment (if we ever find one hehehehe). It’s so dead at market? I thought that January was the best month to find an apartment, but have not seen any of it yet. Well, we are sickly picky too, so you only have a little patience. My boy’s apartment has two bedrooms so it’s really no stress at all, just would be fun to buy together! <3

Now we’re going to go from the hotel, tonight I’ll do sweatpants and no make-up and we’ll slide around the mall and eat and maybe go to any store if energy is there. So thankful, I can really breathe and enjoy it here. Sometimes my job is really a dream job, so happy!

14 reaktioner på “MARINA WALK”

 • Sandra skriver:

  Jättefint linne! Är det ett träningslinne, och vad heter märket och modellen?

 • ule skriver:

  What mohawk, you look amazing!

 • Rebecca skriver:

  Du är sååå fin! När får vi veta om det är en pojke eller flicka? <3

  • Alexandra Bring skriver:

   Tack <3 Nu när jag väntat så länge måste jag ta nån fin bild för att avslöja det, hypat haha!!! 😉

 • Lisa skriver:

  Tuppkam? hahah sådär är mitt hår alltid xD

  • Alexandra Bring skriver:

   Hahaha men jag postade den snällaste bilden, det har bara helt blivit såhär från ingenstans??

 • Elin Jonsson skriver:

  Nej, Januari är sämsta månaden på året, då är allt dött efter helgerna 🙂 Sen börjar det dra igång:)

  Vart bor ni någonstans? Vill ha lite tips.. Och har du några tips på lägenhetshotell i Dubai nära de stora stränderna?

  Du är så fin gravid och du kommer bli en fantastisk mamma! Att få barn är bortom magiskt! Livet förändras för all framtid och vad kärlek är kommer att få en helt ny betydelse/innebörd! Går inte att beskrivas, måste upplevas!! <3

  Kram!

  • Alexandra Bring skriver:

   Vafan! Läste någonstans att flest lägenheter säljs då? Menar du vart vi bor i Dubai? Vi bodde först på JBR och nu bor vi på palmen! 🙂 Jag gillar JBR mest av dom ställen vi varit på. Har dock inte tips på några bra lägenhetshotell 🙁

   Tack fina!!!! <3

 • Ingrid skriver:

  Jag har också tuppkam haha! inbillar mig att det är nytt hår som växer fram? Please, posta svaret när du får det 🙂

 • Emma skriver:

  Heeeeej!
  Du strålar verkligen ✨⭐️?
  Hotellet ser magiskt ut, vad heter det? Vore så kul om du gjorde en dubai-guide!

  • Alexandra Bring skriver:

   Tack fina!!! Det hotellet heter FIVE! Jag har gjort en för läääängesen, men borde absolut göra en ny!! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.