YESTERDAY THROUGH THE PHONE

Our new hotel! 

The restaurant is so photo ready haha! (I wasn’t)

We had dinner at a greek restaurant yesterday, I am obsessed with salad right now, it’s seriously my cravings??

But I can’t live on salad so I ordered a pita as well. It’s some lamb underneath all that potatoes hehe.

Very satisfied with yesterdays pod spot, even though the wi-fi sucked so we had to cancel it! 

I want a spot like this at home. Next apartment! 

From the breakfast this morning.

Hej fina! Här kommer lite bilder ur min telefon från dom senaste 24 timmarna 🙂 Jag sitter inne på hotellrummet och fixar klart det sista på lite jobb jag behövde skicka in idag, och ska snart göra mig ordning för att fota lite grann. Man får passa på när det är ljust + har med min kille som kan fota mig. Bästa!

Jag är så glad att jag är här i jobb, det hade nog inte känts så värt med en solsemester nu eftersom att 1. jag är extra försiktig med sol, vill inte ha pigmentfläckar som man lätt får när man är gravid, 2. jag blir så jävla överhettad, känns taskigt mot bebisen att vara i direkt sol för länge och 3. man blir så otroligt svullen och extra otymplig. Orkar inte gå så mycket. Säkert väldigt olika för alla men nu vet jag det. När vi var i Australien gick allt mycket lättare, känner stor skillnad. Kan tänka mig att det kommer bli rätt tröttsamt i slutet. Nu är det dock bara 3 månader kvar, dom 3 värsta har jag hört 😉 Vi får väl se.

Hello cuties! Here are some pictures from my phone from the last 24 hours 🙂 I’m sitting in the hotel room and doing the last thing I needed to send in today, and I’ll soon get ready for some pics. You’ll have to make the best out of it when it’s bright + I have with my boy with me who can shoot me. Top!

I’m so glad I’m here in work, it probably would not have felt so worth it with a sun holiday now because: 1. I’m extra careful about sunshine, do not want pigment stains that you get easily when you’re pregnant 2. I’m getting so damn overheated, feeling bad about the baby to be in direct sunshine for a long time and 3. you get so incredibly swollen and it’s harder to move. I can not walk so much. It’s probably very different for everyone but now I know it. When we were in Australia everything went much easier, feeling a big difference on these weeks. I can imagine it will be pretty tiresome at the end. Now it’s only 3 months left, the 3 worst I’ve heard 😉 We’ll see! 

7 reaktioner på “YESTERDAY THROUGH THE PHONE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.