SNAPSHOTS

Hej fina! Min kamera har tyvärr råkat ur för en liten olycka, ni får lyssna på nästa poddavsnitt om ni bryr er haha! Men därför blev det lite mobilbilder istället igen från dagen =) Imorgon åker vi hem så vi tog en sista middag på det som kändes godast av ALLT idag och det var shake-shack. Deras burgare är helt insane, det var så gott att jag knappt ville äta fler tuggor för att det snart skulle ta slut. Jag har mest ätit sallad sen vi kom pga inte varit sugen på nåt, så jag var glad att jag fick leva lite också och att det var så gott, mat i hjärtat!!!!

Haft det så himla bra här med mitt hjärta, vår sista resa tillsammans bara vi två. Fast jag varit sjuk hela tiden (nu är jag förkyld som fan istället hehe) och vi haft rätt mycket jobb har vi ändå kunnat njuta tillsammans. Älskar att hänga med honom, min bästa kompis! Imorgon däremot ska vi få träffa Loki och det känns SÅ kul. Bästa Vickan & Erik ska hämta oss på flygplatsen och sen ska vi ha en myskväll. Längtar faktiskt hem till det 🙂

Ville bara önska er en fin fredag, vi hörs imorgon!

Hello cuties! Unfortunately, my camera has suffered from a minor accident, you will have to listen to the next podcast if you care about knowing how haha! But for that reason, here’s some snaps from my phone again from today. Tomorrow we will go home so we took a last dinner on what was the best of ALL today and it was shake shack. Their burger is completely insane, it was so good that I would barely wanted to eat it it for it would end soon. I have had mostly salad since we came because I had not been craving for something else so I was glad I had to live a little too and that it was so good, food in my heart!!!!

Have had the best time here with my heart, our last trip together with only the two of us. Though I’ve been sick all the time (now I’m cold as a f instead hehe) and we’ve had quite a lot of work we’ve been able to enjoy together. Love to hang out with him, my best friend! Tomorrow, we will meet Loki and it feels SO good. Best Vickan & Erik will pick us up at the airport and then we will have a nice evening. I really long to go home 🙂

Just wanted to wish you a nice Friday, talk to you tomorrow!

6 reaktioner på “SNAPSHOTS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.