PODDAVSNITT 6 – KROPPSKOMPLEX & IDEAL

Finns där poddar finns! 

Hej fina! Medan jag läser genom alla grymma tips från er (keep ’em coming, ni är fan bäst <3) ville jag bara flika in och säga att vårt senaste avsnitt från podden nu finns uppe! Den här veckan svarar vi på frågor och ämnet är träningshets, kroppskomplex & ideal. Vi körde ett lite kortare avsnitt denna vecka. Gillar ni det eller dom längre mer? Kram!

Our swedish podcast has a new episode up <3

10 reaktioner på “PODDAVSNITT 6 – KROPPSKOMPLEX & IDEAL”

 • Frida skriver:

  Älskar er podd!! Skrattar högt på tunnelbanan när jag lyssnar på er ?? vore intressant att höra er prata mer om bröstförstoringarna, Viktoria har ju aldrig tagit upp det på sin blogg så vore intressant att höra hennes syn på varför hon tog de beslutet och om hon är nöjd. Sen vill man såklart höra mer om bäbisarna, hur de känns att va gravida samtidigt, hur ni förbereder er för bäbis och mammaledigheten osv. ❤️

 • Ellen skriver:

  Älskar er podd! Vill helst ha så långa avsnitt som möjligt haha 🙂

 • Thea skriver:

  Så långa avsnitt som möjligt jaaaa! ?

 • ule skriver:

  Too bad I don’t understand them, but the pictures are always amazing!

 • Amanda skriver:

  Sååå glad, hör skillnad på er nu? 😉 kram

 • Magdalena skriver:

  Gillar er podd supermycket. Gillar era bloggar också men är så glad att ni även börjat blogga. Vill också ha så långa avsnitt son möjligt hehe 🙂

 • Magdalena skriver:

  Att ni börjat podda ska det stå 🙂

 • Jennie skriver:

  Älskar er podd! Följt er så länge. Jag är också från Norrland och bor i Stockholm. Skulle vilja att ni tog upp i podden era funderingar kring att ha barn i Stockholm kontra Umeå. Har synen att barn får vara barn längre i en mindre stad. Att barn i Stockholm måste växa upp snabbare och inte leker lika länge. Plus är lite stressad över att ha barnvagn här? Haha. På tunnelbanan i rusningtrafik och på stan. Känns som att man inte kommer rymmas någonstans i Stockholm med den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.