MONDAY MORNING AT HOME

Hej fina ni från soffan! Jag hade någon slags bild av att jag skulle få ett lugnt liv när jag kom hem, men jag glömde visst hur verkligheten ser ut tills jag loggade in på min mail imorse 😉 Tänkte vara hemma och kurera mig hela veckan men nu har jag plötsligt bokat in varje dag, haha jaja! Får vila till helgen som vanliga människor.

Frukostbilden är från igår, och jag tycker det är så tråkigt att gå från hotellfrulle till typ hårdbröd när jag kommer hem, så lyxade till det med lite kesoplättar, en hemmagjord sylt, skivad banan & kvarg med smak. Så gott för att vara så nyttigt och proteinrikt! Har postat recept tidigare HÄR. Tillsammans med min BFF just nu dvs en kopp te med honung & en skvätt mjölk i.

Jag tycker det är SÅ jobbigt att komma hem sjuk istället för fylld av energi som man oftast är efter andra resor, allt känns som ett projekt och jag känner mig bara stressad redan. Ska verkligen försöka ladda om och ändra min inställning, jag tror verkligen att stress ligger mycket i hur man ser på saken och jag jobbar mycket med stresshantering och att inte se varje sak som ett projekt, utan att istället se det som något roligt som det nästan alltid är och försöka se framemot det. Det är så typiskt att bygga upp en ångestkänsla som är obefogad bara för att det blir mycket på en gång. Nu ska jag försöka ha en asgrym måndag och hitta peppen!

OCH – tack för alla grymma tips på mitt inlägg igår! Jag läser varenda ett och det är så himla tacksamt att kunna rådfråga er! Tusen tack för alla som tagit sig tid att skriva!!!!!! <3

Hello, you guys from the couch! I had some kind of picture that I would have a quiet life when I got home, but I forgot how the reality looked like until I logged in to my mail this morning 😉 My plan was to be home and get well all week but now I suddenly have booked in every day, haha ​​well well! I may rest the weekend as ordinary people do.

The breakfast picture is from yesterday, and I think it’s so boring to go from hotel breakie to a hard dry bread when I get home, so I made some cottage cheese cakes, a homemade jam, sliced ​​banana & quark with taste. So good to be so healthy and protein-rich! Have posted recipes earlier HERE. Together with my BFF right now ie a cup of tea with honey & a splash of milk in.

I think it’s so hard to get home sick instead of being filled with energy as you usually are after other trips, everything feels like a project and I just feel stressed already. I’m really trying to reload and change my attitude, I really think stress is a lot of how you look at things, and I work a lot with stress management and not seeing every thing like a project and instead seeing it as something fun and trying to see towards it. It’s so typical to build an anxiety feeling that is unjustified just because it’s getting alot at once. Now I will try to have an awesome monday and find the excitement!

2 reaktioner på “MONDAY MORNING AT HOME”

  • Malin skriver:

    Hej Alex! Jag har en fråga. När du får din bebis, kommer du ”visa upp” han/henne i bloggen eller hålla bilder osv lite mer censurerade. Det är ju olika hur alla väljer att göra, vissa lägger upp bilder och bloggar som vanligt och vissa håller sitt barn lite mer hemligt, inte lägger upp bild direkt på ansiktet. Inget är rätt eller fel, men jag undrar hur du ser på saken? Jättekram till dig. SÅ kul att följa din resa! 🙂

  • Sandra skriver:

    Hej. Vore roligt om du kunde dela med dig av något recept på hemmagjord sylt, om du nu gör det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.