IT’S A…

GIRL!

Som ni säkert såg på min IG igår så kände jag att det var dags att dela med mig av att det är en liten flicka vi väntar <3 Det är så kul, jag har verkligen alltid tänkt att om jag får barn, kommer det bli pojkar och varit lite inställd på det, men nu känns det så naturligt med en flicka. För oss spelade det verkligen ingen roll såklart, men det var svårare att hitta ett namn till en tjej som vi var överens om haha. Trodde aldrig vi skulle hitta ett, men nu har vi ett som känns perfekt 🙂

Denna vecka är lite kaos med jobb, vaknade 07 av mig själv och ba SHIT måste skicka in det här mailet. Försöker att stressa ner men det är lite svårt, men tänker hela tiden på bebisen. Idag ska jag fota kampanj hela dagen & sedan fixa mina naglar innan det blir hem och jobba vidare framför datorn. Igår hade jag och min kille vår ”date night”, dom är dock inte lika spännande just nu eftersom jag inte orkar göra något hehe. Men vi hyrde en film på tvn & han lagade spaghetti & köttfärssås med bönspaghetti som jag önskade. Så mysigt i alla fall. Direkt vi kom hem märkte vi att vi försvann i våra världar med jobb, eftersom det är så lätt hänt så kommer vi ha våran kväll varje vecka. Nu ska vi vara hemma forever och det har varit så lätt för oss att ”ta igen” all tid när vi har rest, men man får inte glömma vardagarna när man har ett jobb man aldrig går hem från =)

As you probably saw on my IG yesterday, I felt it was time to share with me that it’s a little girl we are waiting for. <3 It’s so fun, I’ve always thought that if I get children, there will be boys and have been quite sure about it, but now it’s so natural with a girl. For us, it certainly did not matter, of course, but finding a name for a girl we agreed on was harder. Never thought we would find one, but now we have one that feels perfect 🙂

This week is a little chaos with work, I woke up 07 and thought SHIT I forgot to send a email. Trying to stress down, it’s a bit difficult, but always thinking about the baby. Today I’ll shoot a campaign all day & then fix my nails before I will get home and work in front of the computer. Yesterday, my boy and I had our date night, but they are not as exciting right now because I can not do anything hehe. But we hired a movie on the tv & he made spaghetti & bolognese with bean spaghetti like I wanted. So cozy anyway. Immediately when we came home we noticed that we disappeared in our worlds with work, as it’s so easy happens, we’ll have our night every week. Now we will be home forever and it has been so easy for us to ”catch up” all the time when we have traveled, but it’s important to not forget about the everyday when you have a job you never get home from =)

11 reaktioner på “IT’S A…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.