TOM & SERG

När vi var i Dubai käkade vi en sjukt god brunch på Tom & Serg. Hade inte bangat den till middag =) Jag gillar frukostmat mycket mer än vanlig mat, eller typ brunch-mat. Hade lätt kunnat käka det hela dagen. I början när jag var gravid kunde jag bara äta få saker, och då var det frukt och fräscha frukostsaker som gick ner. Så jobbigt, för vissa måltider jag åt när jag mådde som mest illa kan jag fortfarande inte äta, blir äcklad av tanken?? Hoppas att jag kommer börja gilla gnocchi igen, det var fan min favorit innan.

Nu har jag precis kommit hem från gymmet. Jag och min kille gick och körde ett pass. Jag sa att om det är något han kan göra för mig under graviditeten, så är det att skaffa gymkort på samma gym som mig så vi kan gå dit ihop. Sagt och gjort, nu får vi spendera vår tid ihop en del på gymmet istället 😉 Jag körde lätt och hela kroppen, bara för att aktivera mig lite. Visste ni att lågintensiv styrketräning har samma positiva effekt på kroppen som sömn? Så om man är lite krasslig (dvs absolut inte ont i halsen eller feber) kan det ibland vara lika nyttigt att träna som att vila. Men – man får inte ta ut sig, så bara lugna pass gäller! Försökte fota också men det var så himla mycket folk så bilderna blev sämst. Kolla min IG-story, la ut lite av passet iaf <3 Ska verkligen försöka fota lite mer hur jag tränar nu, har fått mycket frågor. Men om inte annat ska jag använda IG-story flitigare, inget krav på att det ska se snyggt ut i flödet.

Den här veckan har i alla fall varit lite ångest och tuff för mig, kommer behöva göra en del jobbiga ändringar i livet inför att bli mamma. Det kommer inte funka att ta ut mig som jag gör nu, och jag känner det redan så det är dags att börja anpassa livet lite efter vad som ska komma och hitta en bra balans samt ta tag i saker jag skjutit på. Jag hatar att känna mig otillräcklig, det är min jobbigaste känsla och min största svaghet. Det gör att jag har svårt att njuta, jag känner oftast att jag inte gör bra nog ifrån mig och jag vill alltid göra mer. Jag jobbar väldigt mycket med mig själv och just det, men det är jobbigt och med alla hormoner har jag gråtit så mycket den här veckan och känt mig misslyckad. Min kille är en sån stjärna, herregud vad jag är glad att jag har den mannen och han är så bra att prata med. Min bästa vän. Så glad att jag delar livet och att just han kommer bli pappa till mitt barn. OBS börjar typ gråta av den tanken också så jag tror att jag är hormoner overload, haha! Men jag ska göra någon slags hållbar plan för mig själv där jag känner mig hemma, och inte vara för  hård med mig själv. Det känns i alla fall bättre efter att ha fått röra på sig lite.

When we were in Dubai we had a nice brunch at Tom & Serg. I had not said no to that for dinner =) I like breakfast food a lot more than regular food, or brunch food. I could easily have been eating it all day. At the start of my pregnancy, I could only eat a few things, and that was fruit and fresh breakfasts that went down. So hard, some meals I ate when I felt the most bad I can still not eat, get disgusted by the thought?? Hope I will start to like Gnocchi again, that was my favorite food before.

Now I have just gotten home from the gym. Me and my guy went and did a workout. I said that if there is something he can do for me during pregnancy, it’s getting a membership at the same gym as me so we can go there together. And now we have to spend our time together at the gym instead 😉 I did a light workout and the whole body, just to activate me a bit. Did you know that low-intensity weight training has the same positive effect on the body as sleep? So if you’re a little sick (that’s definitely not pain in your throat or fever), it can sometimes be as useful to workout as resting. But – you can not give 100%, so only calm workouts! I tried to shoot too but it was so much people so the photos became worst. Check out my IG story, I shared some of the workout at least <3 Will really try to show a little more how I workout now, I have received a lot of questions. But if nothing else I’ll use IG story more often, no requirement for it to look nice in the feed.

This week, at least, has been a bit of anxiety and tough for me, I will have to make some hard changes in life before becoming a mom. It will not work to wear me out like I do now, and I already feel it’s to much so it’s time to start adjusting my life a little bit to get a good balance and take care of things I’ve been trying to avoid. I hate feeling not good enough, it’s my hardest feeling and my biggest weakness. It makes everything hard to enjoy, I usually feel I’m not doing well enough and I always want to do more. I work very much with myself and that, but it’s hard and with all the hormones I’ve cried so much this week and felt like a failure. My guy is such a star, oh my, I’m glad I have that man and he’s so good to talk to. My best friend. So glad I share my life and that he will be daddy to my child. Lol I almost start cry of that thought too so I think I’m hormones overload, haha! But I’ll do some kind of sustainable plan for myself where I feel ok, and not be too tough on myself. In any way, it feels better after hitting the gym a little.

8 reaktioner på “TOM & SERG”

 • ule skriver:

  Such a good idea to work out together!
  I’m sure you’ll be a great parent. Maybe becoming less of a perfectionist will happen naturally once you have a child, who knows.
  And honestly, you’re the star for living through this hormonal hurricane, I barely get through my pms every month, hahah.

 • Sophie skriver:

  Underbart läppstift! Vilket märke och färg är det?

  • Alexandra Bring skriver:

   Åh det är ett gammalt från loreal, lappen är inte kvar under men det är ett guldfärgat läppstift! Har tyvärr inget bättre svar 🙁

 • Zandra Karlsson skriver:

  Hejsan! Stort grattis Alex! Livet kommer att förändras…till det bättre! ?trots att mina barn är 26 och 28 år nu, så skänker dom mig mening och glädje som ingeting annat kan göra.
  Jag fick Petra på min 22 års dag, rastlös och otålig..varit utomlands i 1 år och var på väg till Nya Zeeland då jag blev gravid. Rastlösheten försvann med hennes ankomst och humöret blev bättre.
  Dock kan jag ångra att jag inte jobbade mindre…skulle njutit ännu mer av småbarnsåren. Gå på magkänslan! Du är en klok och jordnära tjej! Ge bäbisen en bit av Norrland! Far ofta hem till de dina!
  All lycka till dig och din lilla familj Alex!
  Petras mamma Zandra på Pilgatan i Umeå

  • Alexandra Bring skriver:

   Åh tack Zandra! Och tack för peppande, fina ord. Hoppas att allt är bra med dig. Saknar tiderna på Pilgatan =) Stor kram och tack igen!!!

 • Elin skriver:

  Hoppas du kan ge mig svar. Är gravid i vecka 9 och har hamnat i samma situation som dig ang blod och illamående.. kommer du ihåg hur länge du blödde och var illamående? Spydde du? Har spytt 8ggr om dagen i 3 veckor nu.. behåller ingentinnnng 🙁

  • Alexandra Bring skriver:

   Jag blödde ca 3 v. Mådde illa till ungefär v 13. Hoppas att du snart mår bättre, försök att bara vänta ut det och inte googla för mycket även om de kan kännas bra för stunden ❤️ tips är dextrosol!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.