BRING SPORTSWEAR – sale & news

In collab with Bring Sportswear 


Items on SALE
Jackets: 349.50:- NUDE / BLACK  
Tights: 399:- SNAKE / 399:- LEO / 399:- BROWN / 349 FLEX

New in
Tops: 399:- TOP (built in sports bra) / 399:- MESH TOP / 349:- SPORTSBRA WHITE / BLACK
Tights: 599:- SHINY BURGUNDY / BLACK / 599:- STRIPED GREY / BLACK

Det var så kul att få visa er gravidtightsen, och tack för den positiva responsen, SÅ kul! Så kom jag på en sak.. Det var så sjukt längesedan jag gjorde collage eller visade er nya grejer på shoppen, jag har varit en dålig ambassadör för mitt märke när jag blev gravid hehe. Det är inte så lätt, kan liksom inte klämma in mig i vad som helst längre, men som tur är finns det andra som kan 😉 Här ovan ser ni lite av vår rea och senaste produkter. Det finns så mycket fint. Är ändå glad att jag hann bära det mesta innan det vart för trångt och att dom ligger där och väntar.

Jag har i alla fall lagt upp en kupong, alexandra15 som ger er 15%, om ni behöver förnya träningsgarderoben lite! <3 (Den gäller januari ut)

It was so fun to show you the pregnancy tights and thank you for the positive response, so fun! Then I came across a thing .. It was such a long time since I did collage or showed you new stuff at the shop. I’ve been a bad ambassador for my brand since I got pregnant hehe. It’s not that easy, I can not squeeze me in any longer, but luckily there’s some other who can 😉 Here you can see some of our sale and latest products. There is so much nice things. Still, I’m glad I had time to wear most of it before it was too tight and they’re there waiting for me.

Anyway I have put up a voucher, alexandra15 that gives you 15% if you need to renew the workout wardrobe a little! <3 (Until end of january)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.