PODDAVSNITT 8

Finns på Acast / iTunes 

Hej fina ni! Kom på att jag helt glömt bort att tipsa om vårt senaste avsnitt av Två systrar en podd. Vi pratar om hur det är att jobba som influencer och leva i bloggvärlden bland annat. Lyssnar bara på podden när vi ska klippa den och fått utkast, sedan blir jag för less på att höra på våra röster så ibland glömmer jag nästan vad vi har sagt när jag skriver om det, haha 🙂 Så kul att så många lyssnar <3

Nu ska jag svara på lite kommentarer här, och koka ägg så vi kan äta soppa när min kille kommer hem från gymmet. Han är så duktig, fast vi sov så lite och han jobbat massor gick han ändå dit. Jag är så glad att jag har en aktiv kille och att vi kan peppa varandra till välmående. Imorgon ska jag köra, längtar redan! Men nu ska jag sätta på plattan och svara er. Så himla kul att blogga nu och kul med all feedback och smarta tips från er. Jag har ju känt mig som en lögnare i flera månader tills jag berättade att jag var gravid. Det känns typ som att jag fått mina kompisar tillbaka och jag trivs mycket mer när jag får vara helt öppen. Hörs imorgon! Puss

Hey babes, just writing on about our swedish pod, so I skipped that part for you <3

Now I’ll respond to some comments here, and cook eggs so we can eat soup when my boy comes home from the gym. He is so good, though we slept so little and he worked a lot, he still went there. I am so glad I have an active guy and that we can help each other to be well. Tomorrow I’ll go, I’m already excited! But now I will put on the eggs and answer you. So fun with the blogging now and fun with all the feedback and smart tips from you. I have felt like a liar for several months until I told you I was pregnant. It feels like I’ve got my friends back and I enjoy a lot more when I be completely open. Talk to you tomorrow! Kiss

4 reaktioner på “PODDAVSNITT 8”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.