BABY GIFTS

God morgon raringar! Jag tog en sovmorgon till kl 10 idag. SÅ skönt. Behövde verkligen sova, igår värkte hela kroppen på kvällen. Jag är i så stort behov av vila just nu, det är en ovanlig känsla men jag lyssnar på kroppen så den orkar med dom viktiga sakerna 🙂

Kolla vilket fint bud jag fick! Första bebis-budet. Speciell känsla. Det var från Lidl och innehåller deras ekologiska bebiskläder. Så fina och perfekt om man inte vill lägga en halv förmögenhet på att köpa det som bara ska användas några veckor. Som ni vet har jag kört all-in på neutrala färger så det här passade perfekt 🙂 Säger hela tiden ”jag”, eftersom min kille överlåtit den delen till mig. Eller, han hade inget val haha! Det är typ det mysigaste som går att göra, och något jag längtat efter att göra sen jag var typ 12.

Idag ska jag spela in en video, och sen ska jag träna. Vi poddade aldrig igår eftersom att Vickan inte mådde 100, så vi ska göra det idag istället 🙂 Har faktiskt rätt mycket att göra idag, allt råkade hamna på den här dagen men jag stressar inte. Jag har börjat göra allt jag måste i så god tid, så att om det inte hinns med får jag bara skjuta på det. Allt för att undvika stress! En sak är att jag inte känt mig stressad på en vecka typ? Kan inte minnas sist det hände. Men – jag fortsätter att justera mina dagar så att jag är bebisredo. Igår satt jag i typ fyra timmar med försäkringskassan för att reda ut djungeln av att vara mammaledig. Nu är det lite intyg osv som ska skickas in men sen är det nästan klart. SKÖNT!

Good morning babes! I slept until 10 o’clock today. So nice. I really needed to sleep, yesterday my whole body was sore. I’m so in need of sleep right now, it’s an unusual feeling, but I’m listening to the body so it’s capable of doing the important things 🙂

Check out what a nice bid I received! The first baby bidding. A special feeling. It was from Lidl and contains their organic baby clothes. So nice and perfect if you do not want to spend half a fortune to buy what’s only to be used for a few weeks. As you know, I’ve gone all-in in on neutral colors so this perfectly suited 🙂 I always say ”me”, because my guy let that part over to me. Or, he had no choice haha! It’s kind of the most cozy thing to do, and something I longed to do since I was like 12.

Today I’ll record a video, and then I’ll workout. We never recorded the pod yesterday because Vickan did not feel 100, so we’ll do it today instead 🙂 Actually, I have a lot to do today, everything happened to end up on this day, but I’m not stressing. I have started doing everything I need in very good time, so if I do not make it, I’ll just do it later. Everything to avoid stress! One thing is that I have not feel stressed on like a week? I can not remember the last time it happened. But – I keep adjusting my days so I’m baby ready. Yesterday I was sitting with all the forms for like four hours ro sort out the jungle of being free from work while the baby arrives. Now there is some forms, etc. to be submitted, but then it’s almost done. NICE!

5 reaktioner på “BABY GIFTS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.