BABYS NEW RIDE

Stokke Xplorer 

God morgon babes! Kolla vad som kom i fredags. Vår nya ride!!! Jag är så SJUKT nöjd. Innan jag blev gravid tänkte jag bara att äh, barnvagn som barnvagn – tills vi började kolla. Jag ska ändå gå runt med den närmsta året så det är fan viktigt att den känns bra. Vi hittade i alla fall vår favorit direkt som tur var, på andra stället vi åkte till. Både jag och min kille var överens på en gång, så vi kände bara att den här kör vi på, så valde vi helsvart på allt.

Vi har även kört på babyskydd (dom har tagit fram ett med BeSafe) och sittdel i samma, så babyskyddet kan vi bara klicka in i vagnen utan någon adapter eller något + isofix till bilen. Perfekt när man ska åka runt och hälsa på folk sen! OBS vi har inte köpt bil, det är ett av våra ”små” inköp som vi behöver fixa hehe. Har i alla fall testat att fälla ihop, koppla ur, bygga om, köra in i hissen osv i helgen så nu börjar jag känna mig ganska rutinerad. Loki skäller dock varje gång han går förbi och glömmer vad det är, men han kommer nog vänja sig snart. Jag läste på lite om hur man kan förbereda hunden på nya medlemmen i familjen, och ena saken var att gå promenader med bara vagnen och honom. Så det ska jag göra för att vänja honom innan. Kommer bli lite stelt om nån vill kolla ner i vagnen bara….

Jag tänkte också visa upp lite mer av våra babygrejer som vi hunnit införskaffa om ni vill? Sen har vi en del kvar på checklistan men med så många veckor kvar behöver vi ha något att sysselsätta oss med! 🙂

Good morning babes! Look what came this Friday. Our new ride!!! I’m SO SATISFACTED. Before I got pregnant, I just thought that stroller as stroller – until we started to look for one. I will walk around with it for the next year so it’s important that it feels good. Anyway, we found our favorite straight away, on the second place we went to. Both me and my boy agreed at once, so we just chose that one and we chose to go with all black.

We have also the baby carseat and seat part in the same, so we can put on the carseat on the trolley without any adapter or anything + isofix to the car. Perfect when you go around and visit people later! Please note that we have not bought a car yet, it is one of our ”small” purchases that we need to fix hehe. I’ve tried to put together, take off, change parts, drive it into the elevator etc this weekend so now I start feeling quite good. Loki barks every time he passes and forgets what it is, but he will probably get used to it soon. I read a little about how to prepare the dog for a new member of the family, and one thing was to go walking with just the wagon and him. So I’ll do that to get him used before. It will be a little awkward if anyone wants to check down in the trolley though….

I also thought that I will show a little more of our baby things we have purchased so far if you want to? Then we have some things left on the checklist, but with so many weeks left we need something to entertain us with! 🙂

13 reaktioner på “BABYS NEW RIDE”

 • Matilda skriver:

  Åh vad fin! Vi funderar också på en vagn från Stokke! Vilket ställe var ni & tittade på denna vagn? ?

 • emelie skriver:

  Det var längesen jag läste din blogg, men kom ihåg den nyligen och googlade fram den. Det är jättekul att se att du är gravid och det skulle vara himla kul att få se mer baby-grejer 😀

 • Sanne skriver:

  Den vagnen ville ja först ha! Men den va som ett rymdskepp när jag skulle få in den i både min och min sambos bil. Jag har en V40, som den inte gick in i bakluckan på och min sambo har XC60, den funkade den i men tog typ upp all plats. Annars va den lätt den skönaste att köra och bruka. Valet föll istället på Emmaljunga nxt90, som vi är väldigt nöjda med. Dock slår min sambo lätt i underredet när han kör vagnen, inte gjord för människor som är över 180cm eller tar långa steg? Isofix är lätt det bästa valet vi gjort till babyskyddet, vi har även köpt bilstol som passar i samma Isofix nu när vi bytte till den för bebis fr 9 mån?? Sitter så mkt mer stabilt än bara med bälte.

  • Alexandra Bring skriver:

   Hahaha men! Vi tyckte den var sjukt smidig, men sen kommer vi också ha en rätt stor bil + mest använda den i stan och inte åka iväg så mycket =) Älskar den! Men kul att ni hittade en som funkade bra, förutom för din mans ben kanske haha!!! Men vad bra, verkar SÅ smidigt med Isofix!

 • Jennifer skriver:

  Så snygg vagn!! Läser gärna vad ni inhandlat till bebis, så kul tycker jag ?

 • Anna skriver:

  Alltså så bra köp! Jag har en Stokke Trailz och den är helt underbar! Sen är det så jäkla smidigt när man ska åka och handla att bara klicka fast babyskyddet! Du kommer bli så nöjd! ??

 • Ina skriver:

  Super fin älskar stokke köpte dock trailz haft den 2 år nu hur nöjd som helst älskar att de har så stor varukorg under där mina hundar brukar ligga när de är kallt ute och de inte vill gå hela promenaden ???

 • Wallbergz skriver:

  Det skulle vara super kul då jag är helt ny på detta. Och känns super kul och skönt att läsa både din och viccans blogg plus lyssna på eran podd som jag älskar! Har hjälpt mig med att ställa in tankarna på vad som är på gång 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.