EPISODE 9

Lyssna genom Podcast eller Acast

Söndag = nytt avsnitt av Två systrar en podd! 🙂 I veckan svarar vi på lite relationsfrågor och babblar på om allt möjligt. Vissa avsnitt har vi ett tydligt ämne, medan vissa pratar vi lite mer fritt. Jag gillar båda uppläggen! När vi startade podden tänkte vi att vi skulle göra 12 avsnitt och sen bestämma hur vi skulle jobba vidare med det. Jag känner verkligen att det är ett sjukt roligt format jag vill fortsätta med.

Nu är jag i alla fall på brunch hos min kompis Mimmi, och sedan ska vi på en lägenhetsvisning. Är så nervös, det är verkligen den första lägenheten vi har velat ha på typ 1 år. Men tyvärr är det nog ganska många andra med samma krav som oss, och vi kommer inte köpa den till vilket pris som helst. Ni får hålla tummarna! 😀

A new episode of our swedish pod is up! :* 

10 reaktioner på “EPISODE 9”

 • Vivian skriver:

  Hallå neeej behöver fler än 12 avsnitt!!! Typ 12 säsonger

 • Rebecka skriver:

  Hej!
  Tack för en bra podd ? Kände bara att jag är tvungen att kommentera gällande att ditt bf-datum är fredag den 13:e. Min lillasyster föddes just fredag 13:e och från och med hennes födelse så betyder den dagen inget annat än lycka 🙂 då ska det tilläggas att vi i familjen är rätt vidskepliga så jag förstår ändå hur du tänker där 😉

  • Alexandra Bring skriver:

   Men åh skönt att höra!!!! 😀 Vi får väl se när hon bestämmer sig för att dyka upp. Kommer säkert bli då! 😉

 • Daniela skriver:

  Håller med ovanstående, fler avsnitt än 12! 🙂

 • Christina skriver:

  Hello there, would you be able to say where you bought this stroller? Thank you!

 • Elin skriver:

  Hej, ville bara säga hur mycket jag uppskattar er podd. Att lyssna på er får mig att inse att man inte behöver vara superserriös hela tiden, att det är OK att ha social fobi, att det inte är ”bar jag” som har det och känner mig stressad över det. Jag har en liten fråga till dig! Just nu har jag hoppat av från min andra utbildning och känner mig helt lost vad jag ska göra. Sitter på rumpan och bara tittar känns det som, allt jag vill är att komma igång och vara produktiv – tjäna pengar på något jag älskar och tror inte utbildning kan ge mig det. Vet att du inte gick klart din utbildning heller men hur hade du rekommenderat mig att ta mig vidare?
  Har tagit mod till mig att starta en blogg för att skriva av mig mina tankar och funderingar!

  Tack på förhand och sorry för lång och krånglig fråga!

  Kram

 • Malin skriver:

  ÄLSKAR eran podd!! blir så jäkla glad när jag lyssnar på den och det sitter i hela dagen 😀 tyckte också om kroppskomlpex avsnittet, gillar eran inställning till träning mat osv. TAAACK för att ni börjat padda <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.