Q/A

Hej fina! Ny vecka och jag är så EXTREMT trött idag. Ville inte börja veckan med att vakna sent, så trotsade tröttheten. Ångrar mig lite nu dock, för allt har gått så långsamt så hade nog fått mer gjort om jag bara hade sovit lite till haha!

Men – vet att jag brukar svara på det mesta i kommentarsfältet men om ni har något ni undrar så kan ni fråga det här, så sätter jag ihop ett inlägg sen med alla svar 🙂 Graviditet, träning eller vad som. Puss

Hello cuties! New week and I’m so EXTREMELY tired today. Did not want to start the week waking up late, so I made myself go up even though I was super tired. I regret it now, because everything has gone so slowly, I would probably have done more if I had just slept a little more haha!

But – I know that I usually answer most of the comments, but if you have something you’re wondering then you can ask it here, and I’ll do a post with all the answers 🙂 Pregnancy, exercise or whatever. Kiss

37 reaktioner på “Q/A”

 • Jenny skriver:

  Hur gammal är du?

 • Elsa skriver:

  Har ni bestämt vad ert barn ska heta eller bestämmer ni efter födseln? Hur många barn skulle du vilja ha?

 • Ida skriver:

  When did you start working out?
  What kind of lunch/supper do you usually eat? Some favorites?
  What makeup products do you wear daily?
  And night time products?
  How often do you change your workouts?
  Favorite candy?

 • Jeanice A. Edwards skriver:

  Hi Alexandra! Just love seeing what you post whether it’s here or on Instagram. You are such a fitness inspiration! I know it might be a lot of work for you.. especially now with the pregnancy and everything. But could you explain how often you switch workouts? What do you do for each one? And detail them a little more, if that’s ok. Just like.. how much weight you’re using, reps or stuff like that. Thank you! Hope you have an amazing day and everything goes well with the baby!

 • Evelina skriver:

  Hej!! Skulle inte du kunna visa vad du äter och hur du tränar en typisk dag under graviditeten. Samt nämna om det skiljer sig mkt med kosten och träningen från när du inte var gravid ??
  PS har nog aldrig sätt en sådan fin gravidmage

 • Sara skriver:

  Hade varit intressant att se hur du har tänkt lägga upp din mammaledighet? Förstår att det är svårt att vara helt ledig när man har eget (egna) företag, så tänkte om du hade nån plan för hur det kommer se ut med dina kanaler och Bring sportswear, hur länge du tänkt vara ledig osv. 🙂

 • Elin skriver:

  Hej, ville bara säga hur mycket jag uppskattar er podd. Att lyssna på er får mig att inse att man inte behöver vara superserriös hela tiden, att det är OK att ha social fobi, att det inte är ”bar jag” som har det och känner mig stressad över det. Jag har en liten fråga till dig! Just nu har jag hoppat av från min andra utbildning och känner mig helt lost vad jag ska göra. Sitter på rumpan och bara tittar känns det som, allt jag vill är att komma igång och vara produktiv – tjäna pengar på något jag älskar och tror inte utbildning kan ge mig det. Vet att du inte gick klart din utbildning heller men hur hade du rekommenderat mig att ta mig vidare?
  Har tagit mod till mig att starta en blogg för att skriva av mig mina tankar och funderingar!

  Tack på förhand och sorry för lång och krånglig fråga!

  Kram

 • D skriver:

  Hej! Jag har läst både din o din systers blogg lääänge! Så kul o följa er! Men har inte förrens idag lyssnar på er podd. Alltså ni e sjukt roliga ! Bra mammaledig dag (Bf 17 mars så är precis emellan er!!!) suttit ute på verandan i solen på -8 med choklad, kaffe filt o er podd. Aaa livet kan inte bli bättre än så! Tack för att ni fått mig o skratta! Kram

 • Lauren skriver:

  Hi! I love your blog and congratulations on your baby!! I am wondering, can you talk more about the back and hips rehab you did/are doing? I have a low back/hip problem and I want to work out but not make myself worse. Thank you!!!

 • Rimante skriver:

  1. When did your working out journey started? How old were you? Did you had a complexes about yourself, that you wanted to change and you started working out?
  2. Have you even thought about home birth? What is your thoughts on this topic?

  Best wishes!!! ❤️❤️❤️

 • ule skriver:

  What are your thoughts about posting pictures of your daughter online? Since your partner doesn’t want to be visible in them, will you also protect her privacy? I think it’s good to be cautious.

 • elin skriver:

  Har en fråga – har själv problem (tyvärr som biverkning av en medicin) att jag lätt får stretch-marks (ej gravid). Har du också det? Är jätte brydd på mina märken -> att jag inte vågar visa mig i bikini eller liknande ibland för jag tycker de är så tydlige.

  Hade verkligen uppskattat ett svar!
  Kram Elin

  • Maria skriver:

   Undrar också över detta, jag har med fått endel bristningar och mår så fruktansvärt dåligt över dem och känner mig verkligen inte fin längre.. har aldrig varit gravid, men är rädd om jag blir gravid att jag skulle få fler. Känns så hemskt att tänka så då att vara gravid och få ett barn är så underbart fint! Man ska inte tänka på eventuella bristningar eller kroppsliga förändringar, ändå göe jag det 🙁 har du fått några bristningar Alexandra eller har du sen innan? Hur tänker du om det? Stor kram och gratis till graviditeten!

 • Caroline skriver:

  Har du börjat att följa någon blogg eller liknade som är gravid när du blev gravid? Jag är nu i v38 och när jag blev gravid började jag följa många andra som är gravida just för att läsa om andras graviditeter och få tips 🙂

 • Liss skriver:

  Hej Alexandra!
  Jag undrar om du brukar äta några kosttillskott när du tränar, tex extra protein eller vitaminer?
  Och isåfall hur ofta tar du sådant, även på dagar du inte tränar? 🙂

  Puss!

 • L skriver:

  Hur tränade du för att bli av med/förbättra dina höftproblem och dylikt.
  Har också lite problem med höfter (eller kanske främst i musklerna kring) och ljumskar som ständigt gör ont och delvis påverkar ryggen vidare, antagligen p.g.a. att ena benet naturligt är lite kortare..
  Hade du några speciella övningar eller speciella områden (underkropp, överkropp osv) du fokuserade mer på för att göra det bättre?

  Tack på förhand <33

 • Lea skriver:

  Hej Alexandra!

  Jag har haft dig som min största tränings inspo sen 5 år tillbaka och följt hela din resa. Jag undrar vilket protein du rekommenderar, det finns så mycket att välja bland.

  Puss

 • Mathilda skriver:

  Hej och tack för en inspirerande blogg!
  Jag har efter två låånga år med kämpande med hormonbehandlingar äntligen blivit gravid. Jag har alltid varit väldigt aktiv och tränat minst fem dagar i veckan men sedan jag plussade är jag livrädd att få missfall (har haft ett tidigare) så jag har inte vågat träna alls på samma sätt utan nästan bara promenerat. Känner egentligen inget hinder i kroppen för träning men psykiskt känns det obehagligt och jag är rädd att jag ska påverka graviditeten negativt med den styrketräning jag är van vid. Har du lite gravidträningstips? 🙂

 • Marisa skriver:

  Hej!

  Var er graviditet planerad eller bara hände det? Och om det bara hände, hur kände du inför det? Var du redo att skaffa barn, eller har du lärt dig att bli redo under graviditeten?

  Kramar Marisa

 • mia skriver:

  I’ve been following you for years! I don’t even know how many.. Congratulations on your baby ?❤️ My question is: How do I find suppliers to start my own clothing line? I spend hours on google and alibaba but I can’t find any that are trustworthy… (I live in Canada) ????Kisses

 • Moa skriver:

  Hej!
  Hur och var lärde du känna folk när du flyttade till Stockholm? Dvs riktiga kompisar du gärna hänger med, inte bara bekanta man kan ta en fika med.
  Tycker att det är sååååå svårt att hitta vänner i den här stadeeeen!!!

 • Agata skriver:

  Har du tänkt på vad du vill jobba med i framtiden? Blir det som nu, jobb som influencer eller någonting annat?
  Hur gör du för att inte bli generad när du blir fotad eller tar selfies? Jag kan bli sjukt obekväm när jag vet att någon kollar.

 • Jasmine skriver:

  Hej vackra du, tänkte bara på hur länge du och din kille var tillsammans innan du/ni blev gravida? Kände du någongång att det var för tidigt? Vi funderar själva på att skaffa barn inom 1 år, och blir ännu mer sugen på när jag ser din fina graviditet. Tänker ni även på giftemål? 🙂

  Kram

 • Emma skriver:

  Hej! Jag undrar om du skulle vilja berätta hur du vill föda, alltså naturligt/kejsarsnitt? Är själv rädd inför min framtida förlossning och funderar på vad som skulle passa mig bäst, är detta något du också är nervös inför eller känns det lungt? 🙂

 • Emma skriver:

  Undrar även vilken som var/är din favvo övning för att bygga gluteus när du gymmade mycket?

 • Irene skriver:

  Hei fina❤️ Drikker du noe koffein under svangerskapet? Eller er det 100% avstand fra allt? Og hvordan var dette i helt i starten av 1.trimesteret ditt, drakk du noe koffein eller noe man kanskje ikke bør puttte i seg?

 • sofia skriver:

  Ni borde köra mer gemensamma gravidfoton du och syrran, kul att se er båda (och för er och kusinerna sen också kanske). Måste ju va drömmen att vara preggo samtidigt som syrran!

 • Alexandra skriver:

  Är själv gravid, har 4 veckor kvar tills han är beräknad. Jag ville inte heller sova bort tiden MEN jag kan tipsa om att så fort kroppen vill sova, SOV, VILA. Jag önskar jag gjorde det tidigare för nu är kroppen heeelt slut. Det händer så otroligt mycket i kroppen så den behöver få den vila den ber om. Man är trots inte gravid så många månader av hela livet så låt kroppen få som den vill nu, även om det ibland handlar om att sova 2 dagar i rad. Snart kan det vara ett minne blott 😉

  Förövrigt – var er bebis planerad? Vet ni könet? Vad ser du mest fram emot att göra med bebis JUST NU? 🙂

 • Mikaela skriver:

  Vad är det bästa och sämsta med att vara gravid?:)

 • Ermina skriver:

  Hej alexandra och grattis till graviditeten<3! Jag har följt dig och din blogg väldigt länge nu och man kan ju säga att det är dina videos och allt som fått mig till att fortsätta träna! Jag har en fråga inom träningen, det är så att jag har en väldigt bra och tränad kropp nu och skulle bara vilja fästa alltihop, mage lår samt rumpa men det som jag har mest problem med är att mina lår är ganska stor och tjocka så jag vill inte de ska bli större men ändå vill jag fortsätta träna ben och rumpa, hur ska jag göra så det inte blir större? Ska jag sluta använda vikt eller göra några andra övningar? Tack så mycket för hjälpen och lycka till med allt framöver <3!

 • Diana skriver:

  Hej, älskar din blogg och är själv sugen på att skaffa barn. Hur kände du att ”nu är det dags”. Jag övertänker om jag verkligen är redo och min sambo tänker inte alls haha. Kram

 • Isabell skriver:

  Hej! Är så vilsen i gravidtränarvärlden och behöver hjälp så har typ bara frågor om det! 🙂

  Jo, dels av ren nyfikenhet undrar jag hur tunga vikter du kör nu när du är gravid? tänker mest på lösa vikter då.
  Du behöver såklart inte lista alla men kanske överkropp vs ben.

  Sen undrar jag om du kan tipsa om ett gäng övningar för överkropp (som är gravid-godkända då).
  Tycker det är svårare att variera överkroppen eftersom man inte kan inkludera mage (?).
  Känns som att jag fastnar vid att endast köra axlar och rygg!

 • Anonymous skriver:

  Hello beautiful Alexandra im pregnant too (first trimester first baby hehe), plz anyone who reads this to keep me in prayers for safe pregnancy :). Its been really rough first trimester i feel sick all the time & i was wondering if you’ve experineced something like that & does It Get better? I also don’t feel like myself anymore.
  & i was wondering if you can share about nutrition good meals or snacks for baby? Foods to stay away from? Its been hard for me since food doesnt taste good & It makes me sad, ofc I’m very grateful Tht I’m pregnant (had a mc before) so I feel lucky I was given this. pregnancy safe workouts according to trimesters?=) & if u have any tips for women who began a Pregnancy overweight & would like to not gain unnecessary fat & maybe even lose a few kgs & if it’s safe :/ Thank you so much & your a wonderful inspiration ❤️ Wish you best of luck in ur beautiful pregnancy :))))

 • Fredrika skriver:

  Du och din sambo har inte varit ihop så länge va? Vad har du/anser du om att skaffa barn tidigt i ett förhållande ?

 • Elin skriver:

  Hej Alexandra!
  Jag undrar ifall du har någon favorit bland dina träningstights från Bring Sportswear? Tänker då både utseendemässigt och på passform/material osv. Är sugen på att beställa ett par men alla är så sjukt fina så har lite beslutsångest haha!

  Måste bara tillägga också att din och Victorias podd utan tvekan är min favorit, så härligt med lite norrländskt när man längtar till Västerbotten lite extra härifrån Stockholm! 😉 Kram

 • Amanda skriver:

  Vikt innan graviditeten samt nu? Sett att Vickan varje vecka skrivit och även att hon stundtals upplevt det som begränsande och ovant! Antar att alla känner olika! Hur har det varit för dig?

 • Isabelle skriver:

  Kommer ni visa upp bebis på sociala medier? ☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.