FINN CRISP – nya smaker!

I samarbete med Finn Crisp 

Read more: Beet Boost – HERE / Carrot Crunch – HERE

Hej fina ni! Är det någon fler än mig som varit besatt av FINN CRISP Original så kommer ni bli glada nu 😉 Dom släpper nämligen två nya produkter som jag fått chansen att testa och visa upp för er! Det är knäckebröd bakade på råg och smaksatta med rotfrukter och frön. Den första smaken är Carrot Crunch, gjord på morot och toppad med pumpafrön, som är min favorit. Ni vet ju att jag är lite smått besatt av morötter just nu då det är sött & fräscht. Den andra smaken är Beet Boost, gjord på rödbeta & ingefära, och toppad med chiafrön. Så goda båda två och roliga smaker!

Jag ÄLSKAR knäckebröd och jag tycker att det är ett bra mellanmål som jag äter det dagligen. Tycker det är perfekt om man vill ha något snabbt och gott, antingen innan man ska gå till gymmet eller som frukost/fika. Eftersom man kan ändra topping är det bara att anpassa det. Min obsession just nu är keso (med eller utan kalkon), avokado med fetaost som på bilderna eller granatäpple och makrill med rödlök. Vad har ni för favorittopping?

Hello, you guys! Are there any more than me who’s been obsessed with FINN CRISP Original? Then you will be happy now 😉 They are releasing two new products that I had the chance to test and show up for you! It is bread baked on rye and flavored with root vegetables and seeds. The first flavor is Carrot Crunch, made on carrot and topped with pumpkin seeds, which is my favorite. As you know, I’m a bit obsessed with carrots right now, because it’s sweet and fresh. The second flavor is Beet Boost, made on Beetroot & Ginger, and topped with Chia seeds. So good both of them and fun flavors!

I LOVE crispbread and I think it’s a good snack that I eat it daily. It’s perfect if you want something fast and good, either before going to the gym or as a breakfast / snack. Since you can change the topping, just adjust it. My obsession right now is cottage cheese (with or without turkey), avocado with feta cheese like on the pictures or pomegranate and mackerel with red onions. What’s your favorite topping?

4 reaktioner på “FINN CRISP – nya smaker!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.