BRUNCH HEMMA

Hej fina! Lite sen uppdatering idag men haft full rulle hela dagen. Åkte förbi Tourn (plus kollade in nya kontoret, så sjuuuuukt fint) och käkade lunch med hela teamet, det är dom som står bakom min blogg & andra kanaler 🙂 Vi käkade på Miss Voon. Hade så trevligt att jag glömde bort att fota haha! Sen var jag och min kille på banken & lite andra ärenden. Nu är jag i alla fall hemma och har plockat undan lite + tvättat dom sista kläderna parfymfritt.

I lördags hade jag mina tjejer Vickan & Mimmi över på brunch. I vanliga fall brukar jag älska att baka och fixa, men just nu har jag inte mycket energi för sånt så köpte allting färdigt. Måste tipsa om brödet jag köpte, det är mitt ”bjudbröd” & kommer från Bröd & Salt. Det är glutenfritt och lite som kavring i smaken med havsalt på och nötter & lite annat i. Vet tyvärr inte vad det heter, men jag brukar köpa mitt på Ica Baronen. SÅ gott! Sen köpte jag granola, frukt, bär, juice och lite pålägg + några dots(?) som var minimunkar doppade i choklad, gillar dock vanliga minimunkar med vanilj i mycket mer men ändå nice med något sött hehe. Så enkelt och ändå smarrigt. Vad brukar ni ha till brunch? Nu ska jag släpa mig själv till gymmet.. Så inte pepp idag men alla dagar är inte roliga.

Hello cuties! A little late update today but had so much all day. Went to Tourn (plus looked into the new office, so nice) and ate lunch with the whole team, they are the ones behind my blog & other channels 🙂 We had lunch at Miss Voon. It was so nice that I forgot to photograph haha! Then me and my guy had a meeting at the bank & a little other things to do. Now I’m at home at least and have cleaned a little + washed the last clothes, perfume free.

Last Saturday I had my girls Vickan & Mimmi over for brunch. In most cases, I usually love to bake and fix, but right now I do not have much energy for that, so I bought everything instead. Must tip about the bread I bought, it is my fav bread when I have guests & comes from Bread & Salt. It’s gluten-free with sea salt on and nuts and some other things in it. Do not know what it’s called, but I usually buy mine at Ica Baronen. So good! Then I bought granola, fruit, berries, juice and some toppings + some dots (?) which were mini donuts dipped in chocolate, however,  I prefer ordinary mini donuts with vanilla filling much more but still nice with something sweet hehe. So simple yet delicious. What do you usually have for brunch?

10 reaktioner på “BRUNCH HEMMA”

 • Malin skriver:

  Vad är det för granola du har? Den ser så god ut!!

  • Alexandra Bring skriver:

   En från pauluns! Det är med äpple, kanel och kokos om jag inte minns fel. Tycker dom är goda!!! Kram

 • M skriver:

  Brödet ser ju gudomligt gott ut! Ska leta nästa gång jag handlar. Är det färskt eller fryst bröd? 🙂

 • Roxy Hart skriver:

  Hi Alex!

  I am an english speaking reader and was wondering if you could maybe by any chance do a piece on your stalker? I know you did a video on it in swedish but us english followers couldnt understand :(! I think it would be so good in english because it would be quite empowering to read how you got over it and handled the situation! xx

  • ule skriver:

   I didn’t know. I’m sorry you had to deal with that! But yes, it would be interesting to read for us non-Swedes.

   I personally prefer my meals consisting of one dish only, so for brunch my favorite would be thinly sliced buckwheat bread with avocado and cheese. And then cappuccino some time later 🙂

  • Alexandra Bring skriver:

   Oh I might write about it in the future <3

 • Linnéa, stolt bonde från Småland skriver:

  Det finns inget som slår Bregott med havssalt!! Underbart!..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.