MONDAY MODE

Hej hjärtan! Gud vad deprimerad jag ser ut?? Haha! Jag var så trött efter att ha filmat och fotat min haul. Energinivån nu 😉 Älskar i alla fall den här tröjan och hårbandet, ska lägga upp allt på min Instagram imorgon. Det såg dock sjukt kul ut när jag försökte åla mig in i vissa saker, fick vara kreativ. Önskar att folk kunde se allt behind-the-scenes man gör. Jag brukar dela med mig av det på IG story ibland men vissa saker är fan inte ens lämpliga där haha. Bilden jag postade idag fotade vi igår i snöstorm utomhus, det kan man inte tro va?

Ikväll ska jag ut och äta med min kille, Vickan & Erik. Vi passar på att göra så mycket som vi bara kan innan Vickan ska föda. Jag har ju fått för mig att jag ska föda för tidigt, och alla andra också typ. Kommer säkert sluta med att jag föder vecka 43 typ haha. Men i alla fall så hade jag molvärk imorse och senaste två dagarna, plus att min mage har sjunkit som fan? Sen hade jag en liten miniblödning så ringde till förlossningen men det är förmodligen att jag typ spräckt ett blodkärl igår när jag tränade haha. Blev sjukt nog inte stressad alls men tänkte att det var bra att ringa just in case! Aaah, ni märker ju vad som snurrar i min skalle på dagarna och såhär kanske det kommer vara till slutet av april om jag går över, så hoppas ni inte kommer tröttna på mig 🙂 Ska i alla fall vila från träningen idag, känns som min kropp vill vila lite.

Hello hearts! God how depressed I look ??Haha! I was so tired after filming and photographing my haul. The energy level now 😉 At least I love this sweater and the hair band, will put everything on my Instagram tomorrow. However, it looked fun when I tried to get into some things, got to be creative. Wishing people could see all the behind-the-scenes. I share it on IG story sometimes but some things can’t even make it there haha. The picture I posted today we photographed yesterday in a snow storm outdoors, you can not tell that from the pic, right?

Tonight I’ll go out for dinner with my guy, Vickan & Erik. We are dedicated to doing as much as we can before Vickan is going to give birth. I have a feeling that I will give birth too early, and everyone else also thinks so. Will probably give birth week 43 haha. But in any case, I had some pain in the last two days, also my stomach has been sinking so much? Then I had a small mini amount of blood today, so I called the hospital but it’s probably that I crushed a blood vessel yesterday when I was working out haha. I was sick enough not stressed at all but I thought it was good to call them just in case! Aaah, you notice what’s spinning in my head during the days and maybe this will be until the end of April if I go over time, so I hope you will not get tired of me 🙂 I will rest from the training today, I feel like my body wants to rest a little.

8 reaktioner på “MONDAY MODE”

 • Dixi Wonderland skriver:

  Gud va fin du var i hårbandet! Hoppas att vi kommer få se dig mer med hårband för wow så fint 😀

 • Karin skriver:

  Är det nåt du känt hela graviditeten, att du skulle föda innan beräknat eller är det nåt som kommit nu? Kram!

 • Jessica skriver:

  Kände också att jag skulle föda antingen för tidigt eller på bfdagen (min brors födelsedag) tji fick jag och gick över 9 dagar. Nu väntar jag andra barnet, bf tre dagar efter dig. Och räknar med att gå över. Men vill så gärna att hon ska komma tidigare för det är tungt med en 1 åring och foglossning.

  Grym podd ni har också, och tycker Vickan (och du) gör helt rätt i att hon gnäller! För många verkar visa upp graviditeten som ett rosa skimmer, för en annan är det nio månader av att bara klara sig igenom. Illamående i 25 veckor, foglossning, inte kunna sova eller sitta bekvämt..

  • Alexandra Bring skriver:

   Lär ju bli samma för mig 😉 Förstår att det måste vara sjukt att orka ta hand om ett barn + allt som hör till. Vi får se när det blir dags för 2:an här! Tack snälla <3 Och kämpa på, snart i mål!!! Kram

 • Evelina skriver:

  Superfint hårband! Du passar verkligen i det ?? Vart har du köpt det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.