MIN LUGNA SÖNDAG

Me & sis

Från att ha som plan att göra inget, till att göra saker non-stop. Classic Alex! Vi åkte och fotade ett samarbete som vi egentligen tänkte fota imorgon bitti, i snöstorm mot en vägg i träningskläder haha! The struggle när man bor i Sverige. Efter det åkte vi hem, jag vilade en stund med min kille och sen drog vi oss till gymmet. Vickan & Erik mötte upp oss, alla tränade på varsitt håll med hörlurar och sen drog vi på Ica Maxi. Jag och min kille skulle laga mat som jag skrev innan, så vi lagade det och bjöd på middag här efter handlingen, blev så gott. Så skönt att åka och handla med sina boys & bil. Det är inte optimalt att kånka påsar med tunga saker, så köper typ juice, dricka osv när jag har sällis =) Dom hade också jordgubbar för 15:- så jag köpte ett lager.

Min kille fick bära typ 6 kassar själv, men jag får tänka att jag bär på en bebis. Jag gillar inte att låta andra göra saker för mig. Jag skulle aldrig be någon gå och hämta vatten åt mig t ex. Det har varit väldigt svårt för mig att ”vara” under graviditeten. Jag trivs mer att passa upp än att bli uppassad. Men nu när jag inte kan gå utan att gå som att jag skitit på mig orkar jag inte tjafsa emot. Går så små pinvingsteg medans jag har ont i svanskotan. Känns dock mycket bättre efter träningspasset. Körde ben! Träning hjälper nästan alltid mot smärta för mig. Vi får se hur det känns när jag vaknar imorgon. Håller tummarna 🙂 Nu ska vi strax gå och sova. Imorgon har jag en haul att spela in och samarbeten att fota. Vi hörs imorgon! PS hur sjukt att jag fortfarande kan göra hauls fast jag är i åttonde månaden? Trodde att jag skulle ligga på soffan i tre månader innan bebisen föddes och bara vara en bebismage typ. Men som vanligt är inget som man trodde med graviditeten, det här är dock en positiv grej haha!

From having as a plan to do nothing, to doing things non-stop. Classic Alex! We went and photographed a co-operation that we were suppose to do tomorrow morning, in a snowstorm against a wall in training clothes haha! The struggle when living in Sweden. After that we went home, I chilled for a while with my boy and then we went to the gym. Vickan & Erik joined us, everyone trained on their own things with headphones and then we went to Ica Maxi. Me and my guy were going to cook as I wrote before, so we cooked and made dinner here after the grocery shopping, it so good. So nice to go grocery shopping with the boys & car. It’s not optimal to carry bags of heavy things for me now, so I bought juice, drink etc when I had company =) They also had strawberries for 15: – so I bought a stock.

My guy had to carry like 6 bags by himself, but I have to think I’m wearing a baby. I do not like to let others do things for me. I would never ask anyone to go and get water for me, for example. It has been very difficult for me to ”be” during pregnancy. I like to be the one doing things much rather than done things for. But now that I can not go without looking like I shit my pants I can not resist. Walking with little penguin steps while I’m in pain However, I feel better after the training session. I did legs! Training almost always helps against pain for me. We’ll see how it feels like when I wake up tomorrow. Holds your thumbs 🙂 Now we will soon go to sleep. Tomorrow I have a haul to record and collaborate to photograph. Talk to you tomorrow! PS how sick that I can still do hauls while I’m in the eighth month? Thought I’d be on the couch for three months before the baby was born and just being a belly. But as usual, nothing is what I thought with pregnancy, this is a positive thing though, haha!

8 reaktioner på “MIN LUGNA SÖNDAG”

 • Mikaela skriver:

  Så härligt att du mår bra! Jag tror träningen är en stor faktor till det. Jag tränade hela graviditeten och mådde också super. Födde i augusti och vi var ute med båten i skärgården till 2 veckor innan BF. Hoppade och skuttade i och ur båten. Var ju kanske inte supersmidig men mådde prima. Hoppas du mår fortsatt bra. Så kul att följa:). Kram!

 • malin skriver:

  Haha den om att du inte gillar när nån ska behöva hämta vatten till dig kommer du få ändra på 🙂 iaf om du ska amma… jesus vilken törst man får, helt sjukt! drack 5-6 liter om dagen första veckorna. Tips är att köpa hem massa citron, färska bär osv till ni kommer hem med bebis. Då kan du smaksätta vattnet lite och det ser lite roligare ut. Så roligt att följa dig som gravid här. Har 3 små flickor hemma och det är underbart!! Önskar dig och din lilla familj all lycka med det nya livet.

  • Alexandra Bring skriver:

   Hahaha! Vi får väl se 😉 Tack för tipsen! Kommer bunkra upp med allt känns det som. Tack snälla du! Stor kram!

 • S skriver:

  Hej! Hur gör du med drycker som nocco under din graviditet? Är det skadligt för fostret eller inte? Tänker på varningstesterna ( där det står att man ej ska dricka detta när man ammar, är gravid osv) på dessa burkar. Men vet att vissa dricker ändå. Hur ställer du dej i frågan?:) dricker själv mycket nocco och nu när vi planerar barn så började jag fundera på detta:)

 • Bella skriver:

  Så kul att följa din och Victorias graviditet:) Lyssnar även på er podd. Gillar den jättemycket. Man blir glad av att lyssna på er. Jag gick över 9 dagar när jag var gravid och jag var som vanligt hela graviditeten. Minns när jag stod och bakade bullar samma dag som han föddes. Hade så ont i ryggen och fattade inte att det var på gång och att det var värkar innan vattnet gick. La mig att vila mellan plåtarna och körde bara på. Vilka minnen:)

  • Alexandra Bring skriver:

   Åh vad roligt att höra <3 Tack snälla fina du! Åh men gott med bullar, jag kommer börja baka sista månaden innan BF och går jag över tiden, så kommer jag äta upp allt haha!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.