RED SUIT

Hej på er! <3 Och hej söndag. Älskar den här kostymen, har den och mycket annat fint i dagens haul. Älskar att posta fina saker, och att det är dags för att ha lite färg!!! Det här är första gången jag öppnar datorn i helgen förutom för att kolla Vikings. Så skön känsla.

Är det bara jag eller har man så mycket vårkänslor just nu? Det känns som att kroppen ställer in sig på det även om det är falskt larm, bara för att man behöver tro det och bli lite glad. Vi blev i alla fall övertaggade och tog en promenad + kaffe i solen på en bänk och nu är jag och Vickan hemma och sitter med varsin dator och varsin bebis. Det är inte superlätt att försöka skriva här, det blir en del pauser kan jag säga 😉 Vi ska snart ladda upp vår podd, vi måste bara mata och göra våra barn nöjda först haha. Men den är påväg upp!

Nu måste jag fixa käk till lillan. Puss

Hello! <3 And hello sunday. Love this costume, posted it together with much more in today’s haul. Love to post nice things, and the fact that it’s time to have some color!!! This is the first time I open my computer this weekend except for checking Vikings. Such a nice feeling.

Is it just me or you have so much spring feelings right now? It feels like the body adjusts to it even if it’s a false alarm, just because one needs to believe it and get a little happy. At least we were thrilled this morning and took a walk + coffee in the sun on a bench and now me and Vickan are at home with a computer  each and a baby each. It’s not super easy to try to write here, there’s some breaks I can say 😉 We will soon upload our podd, we just have to feed and make our children happy first haha. But it’s soon up!

Now I have to fix some food to the little one. Kiss

8 reaktioner på “RED SUIT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.