WEEKENDS

Hej fina ni! Haha hur ynklig ser inte Loki ut på dessa bilder? Gubben känner sig som tredje hjulet. Det är svårt att hinna ge alla uppmärksamhet, men passar på att ta Loki på extra bus i parken så är han nöjd! =)

Hoppas ni hade en skön fredagkväll? Vi kollade på Let’s dance och åt massa gott. Jag äter verkligen allt nu. Aptiten är på en annan nivå av allt pumpande. Läste någonstans att man behöver 600 kalorier extra/dag när man ammar, men tror fan det behövs mer! Försöker att inte stressa över det men hoppas att jag inte kommer tappa vikt. Eftersom jag åt så bra under graviditeten finns inte mycket extra att ta av, så jag får äta allt jag cravade nu istället hehe.

Idag kollar vi renovering och inredning plus kollar på Vikings i soffan. Nu ligger lillan på sin pappa och Loki i mitt knä. Mysiga helger kan man lugnt säga <3

2 reaktioner på “WEEKENDS”

  • Sara skriver:

    Det är så roligt att följa dina dagar och jag älskar hur öppet du skriver om allting. Att du skriver om både det bra och det dåliga. Ni har en sån mysig liten familj och du verkar vara en riktigt fin mamma 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.