LÄGENHETSUPPDATERING

Bilder från Hemnet på vår nya lägenhet!

Om jag varit lite off i dagarna här beror det på att vi fått ändrade planer och får tillträde till vår nya lägenhet redan nu efter påsk! Vi ska också lägga ut min killes lägenhet för försäljning så vi har hållt på att rensa och fixa massa hemma =) Jag har seriöst städat så hårt att jag har filat ner naglarna haha! Tyvärr inte så rakt, annars hade det varit enklare än att gå och fixa naglarna just nu. Vi har i alla fall typ 1 miljard saker att bestämma för renoveringen och även köpa hem material. Jag är inte mycket för såna detaljer, så min kille sitter i timmar och väljer lister osv. Själv spanar jag mer på inredning, men det är också ett mission hur vi ska få ihop allt och att båda ska gilla det. Som tur är kommer vi bra överens och tror vi hittat en bra stil vi båda trivs med.

Vi har i alla fall fått godkänt från föreningen på renoveringen + nytt balkongbygge som kommer ske i höst. Så nästa sommar kommer vi kunna njuta av sol nästan alla timmar som den är uppe. D r ö m! Den balkongen som finns nu är nordligt läge, och vi ska bygga söderläge mot innergården. Vi ska nu i första skedet bland annat riva och bygga nya väggar (större badrum och kök). Nu kommer det inte vara så rolig renovering men jag ska fota och uppdatera er. Ska ta massa förebilder nu när vi får den så får ni se sen vad fint det kommer bli. Vi har dock redan spräckt vår kalkyl för vad det ska kosta och vi tyckte att vi räknade högt. Men det blir alltid så med renovering. Ångest men samtidigt får vi exakt det vi vill ha.

I påsk ska vi fortsätta rensningen här hemma, sen kommer Vickan & Erik hit på påskmiddag ikväll 🙂 Vi ska också försöka ta oss ut i solen en sväng idag om vi hinner. Vi har verkligen inte haft tid att njuta av dom här soliga dagarna, så jag tror att vi båda hade fått lite ny energi av en prommis i fina vädret! Glad påsk fina!! Nu ska jag sätta mig med den hatade pumpen, haha.

4 reaktioner på “LÄGENHETSUPPDATERING”

 • Dixi Wonderland skriver:

  Spännande med renoveringen 😀 Ska bli så kul att följa 😀

 • Malin skriver:

  Så spännande med renoveringen!! 🙂 vill se massor av före och efter-bilder. Behöver ni bygglov för balkongen också?
  Och med amningen – tycker din kille är så fin som försöker att få dig att se det du faktiskt har gjort. Och jag tror inte Lou kommer vara ledsen över att få ersättning 🙂

 • Emma skriver:

  Åh vad kul! Hoppas allt kommer att gå smidigt för er nu när ni fått lillen också 🙂 I vilket område har ni köpt lägenheten? Jag och min sambo bor för tillfället i saltsjö-boo och vi tittar på lägenhet närmare, helst innanför tullarna om möjligt men vi kommer inte från Stockholm och hart nyligen flyttat hit så det är så svårt att veta vad som är ”bra områden”. Du får jätte gärna skicka till min privata mejl om du inte vill skriva ut publikt. Uppskattar verkligen svar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.