PODDAVSNITT 15 – FÖRSTA TIDEN MED BARNEN

Hej fina ni! Stort tack för alla kommentarer igår, blir helt varm i hjärtat, så himla stöttande och fina <3 Uppskattar även tips, men nu har jag bestämt mig och att få fler ”du borde prova det här” ger mig bara mer ångest. Vet att ni bara menar väl men ville ändå skriva det :*

I alla fall så släppte vi ett nytt poddavsnitt igår. Vi pratar lite om amning, hur ont förlossningen gjorde, kroppen efter förlossning, träning & kosten efter graviditeterna mm. Den finns på Acast eller iTunes nu! Om det är något speciellt ni vill att vi tar upp kan ni alltid DM:a till @tvasystrarenpodd på Instagram.

Hello, you guys! Thank you very much for all the comments yesterday, getting warm in the heart of you being so supportive and nice <3 Also appreciate your advices, but now I’ve decided, to get more ”you should try this” just give me more anxiety. Know that you only mean good but I  still wanna write it: *

Also we have released a new episode of our swedish podcast. X

10 reaktioner på “PODDAVSNITT 15 – FÖRSTA TIDEN MED BARNEN”

 • Emma skriver:

  Tycker det var sååå mysigt med bebisljuden i bakgrunden. Det är ju verkligen så era liv ser ut nu. Men förstår att det kanske blir distraherande för er, hehe. Supermysigt i alla fall och bra poddavsnitt (som vanligt)!

 • J skriver:

  Åh, du kommer få så många goda råd nu när du har blivit mamma.. jag sitter själv inne med en hel drös efter tre barn i spridda åldrar, men lovar att bara dela med mig när du faktiskt ber om dem ?

  Ta hand om dig!

  • Alexandra Bring skriver:

   Åhh <3 tavk fina!!! Men det är så bra med alla råd, så får man sålla och prova själv! Stor kram <3

   • J skriver:

    Det låter sunt:) Det du kan veta med all säkerhet är att så fort du bekräftar en rutin så är den rutinen ett minne blott 🙂

    Jag sitter inne på grymma sömntips, men eftersom din lilla inte ens ska vara född än ens( så sjukt!) så är det nog lite tidigt, men snart så:)

    Det känns som min äldsta föddes härom dagen men nu ger hon sin pappa tydliga direktiv om vilka tamponger han ska köpa till henne( han ser så förvirrad ut när han står i affären och letar efter rätt ask:) och frågar mig när jag anser att det är lämpligt att ha sex. Herregud, det går så snabbt!

 • Maria skriver:

  Hej Alexandra. Jag är nu i valet att välja barnmorskemottagning är så kluven. Bor också i Sthlm och undrar om du kan rekommendera den du gick på? Och vilken var det isf? Tack på förhand. ❤️

 • Frida skriver:

  Hej! Har ingen instagram så ställer min fråga till podden här.

  Jag är 27 år gammal och jag och min pojkvän har precis bestämt oss för att sluta med preventivmedel och försöka bli gravida. Jag är yngst i min familj och har inga vänner med barn, noll barnvana alltså. Aldrig hållt i en bäbis osv. Jag är inte alls rädd för förlossningen men är så rädd för första tiden med bäbis. Alltså från första dygnet på BB då man blir lämnad ensam med bäbis till att jag ska hålla i hen fel, till att om jag ska amma, hur ofta ska man amma? Varje gång den vill? Är rädd för att jag inte kan saker som förlossningen antar att jag kan och inte säger. Rädd för att inte våga fråga för att känna mig dum. Ni fattar. Hade ni några sådana rädslor innan?

  Tack för nya traditionen att lyssna på er podd på söndagspromenaden!

 • Ninis skriver:

  Vilket fint foto!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.