LOLO

Hej fina ni! Fatta att den här tjejen föddes för sex veckor sedan idag. SJUKT! Det är så speciellt med prematurer, för man har två olika åldrar. En korrigerad (när hon egentligen skulle födas) som man följer för utvecklingen etc, och en okorrigerad dvs när hon föddes. När man ska hålla koll på hennes utveckling kommer vi alltid göra det baserat på när hon egentligen skulle födas fram tills hon är ca 2 år och kommer ikapp. Så nu är hon typ -1 vecka haha!

Idag har vi varit ute på en tur i det varmare vädret, vi åt soppa på ett ställe bredvid oss och resten av dagen ska vi kolla serier. Som igår. Igår var också min killes familj här och fick träffa lilla damen. Världens lugnaste bebis just nu? Hon är bara nöjd. Det händer inte så jättemycket mer än att hon växer i storlek nu, hon är piggare på dagen. Vi njuter av att hon är så lugn och vill ligga  hos oss hela tiden, sen blir det nog mer i action så man får ta vara på tiden 🙂

Vi har i alla fall streckkollat på Bonusfamiljen på SVT igår och idag. Hela säsong 1 avklarad, nu ska vi se säsong 2. Det är verkligen SÅ bra. Lite ångest i början bara men jag är positivt överraskad. Är inte så jättemycket för svenska serier och filmer annars, men den är välgjord och skådisarna är så bra. Tips om ni inte har sett!

Hello, you guys! Imagine that this girl was born six weeks ago today. SICK! It’s so special with prematures, because you have two different ages. A corrected (when she should actually be born) as follows for the development etc, and an uncorrected ie when she was born. When we keep track of her development, we will always make it based on when she should be born until she is about 2 years old and catches up. So now she’s type -1 week haha!

Today we have been out on a warmer weather trip, we ate soup in one place next to us and for the rest of the day we will watch series. Like yesterday. Yesterday my boys family was here too and met the little lady. The world’s quietest baby right now? She’s just happy. It does not happen so much more than she grows in size now, she’s more awake during the day. We enjoy the fact that she is so calm and wants to stay with us all the time, then it will be more action so we take care of the time 🙂

8 reaktioner på “LOLO”

 • Bella skriver:

  Finaste ni ❤️ Vart är jeansen och sjalen i håret från? Superfin outfit och superfin bild!! ?

 • Sandra skriver:

  För någon vecka sedan när jag var ute och gick så hade jag eran podcast i öronen. Lyssnade på avsnittet so

 • Sandra skriver:

  För någon vecka sedan när jag var ute och gick så hade jag eran podcast i öronen. Lyssnade på avsnittet där ni pratade om din förlossning. Skrattade HÖGT så många gånger. Var tvungen att vända mig om för att kolla så ingen gick bakom mig och som skulle tycka att jag var knäpp. Vill bara säga att du och din syster är så roliga att lyssna på och ni förgyller mina barnvagnspromenader ?☺️

 • Rebecka skriver:

  Hej! Ni är så himla fina, du och din bebis <3 Jag väntar tvillingar och de kommer förmodligen komma före bf, precis som din. Nu funderar jag på hur mycket prematurkläder jag kan tänkas behöva. Hur mycket kläder har ni använt och vilken/vilka storlekar har Lou?

  • Alexandra Bring skriver:

   Tack snälla <3 hon har haft 44 (var stort i början) o vi köpte bara några plagg som vi tvättat. Nu börjar det bli för smått och det har bara gått 5 v sen vi kom hem, så onödigt att lägga massa pengar när dom växer så snabbt! Nu kör vi dom större i 44 och även 50. Kram

 • Luisa skriver:

  This is so adorable. Where is your cute red hair tie/bandanna from?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.