MORNINGS AT HOME

Hej fina! Såhär ser det ut hemma hos oss just nu. En trött mamma med halva ögonbryn och en nöjd bebis i kläder som är liiiite stora. Är så taggad på alla kläder som ligger och väntar på henne så var tvungen att prova och se om det är långt bort 😉

Fått lite kommentarer om andningslarm och jag måste bara säga att det är SÅ skönt att ha. På BB/MVC är det inget som råder, men man får såklart skaffa om man själv vill. Vi har ju haft det sen vi hade hemsjukvård, och nu när vi skulle lämna tillbaka det kände både jag och min sambo att vi ville fortsätta ha ett. Vi sover mycket lugnare och behöver inte få panik. Vi är riktiga hönsföräldrar. Vi har samma andningslarm som innan fast en uppgraderad version. Om ni vill veta exakt modell kan ni se den vi skaffat HÄR. Det har inte varit några felaktiga larm (förutom när någon av oss, oftast han som sköter nattmatningen glömmer att trycka av det heheheh) och vi tycker det funkar skitbra. Det enda man ska tänka på är att barnet inte får sova i samma säng/en vagga då larmet känner av rörelserna i sängen. Alla får göra som dom vill, men jag tycker det är värt att slippa lite oro för det har jag haft gott om.

Nu ska jag försöka hitta ett fint matbord helst i återvunna träplankor. Det behöver dock vara ca 3 meter. Säg till om ni vet något bra ställe. Har hittat ett men det kostar en nolla för mycket så försöker hitta något bra budgetalternativ =) Puss

Hello cuties! This is how it looks at our house right now. A tired mom with half eyebrows and a satisfied baby in clothes that are liiiilttle too big. I’m so excited about all the clothes that are waiting for her so had to try and see if it’s far away 😉

Have some comments about breathing alarm and I just have to say that it’s SO nice to have. At BB / MVC there is nothing that prevails, but you can get it if you want to. We have had it since we had home nursing, and now that we were going to leave, both me and my partner felt we wanted to keep one. We sleep much calmer and do not panic. We are real hen parents. We have the same breathing alarm as before fixing an upgraded version. There have been no wrong alarms (except when one of us, usually he who attends the night’s feed forget to turn  it off heheheh) and we think it’s fun. The only thing to keep in mind is that the child is not allowed to sleep in the same bed / a cradle when the alarm senses the movements in the bed. Everyone is allowed to do what they want, but I think it’s worth not to worry about that, I’ve had enough of that.

Now I will try to find a nice dining table, preferably in recycled wooden planks. However, it needs to be about 3 meters. Say if you know a good place. Have found one but it costs a zero too much so try to find some good budget options =) Puss

26 reaktioner på “MORNINGS AT HOME”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.