POJKVÄNSSPECIAL

Finns på iTunes / Acast 

Hej fina och hej söndag! Jag ska berätta om min helg för er sen men ville bara kika in och säga att det nu finns ett nytt avsnitt uppe för podden, ett långt avsnitt den här veckan. Vi har fått frågor till våra killar och går genom deras svar. Bland annat varför min kille inte vill synas i sociala medier, vad dom kände när dom fick reda på att dom skulle bli pappor, vad Eriks första intryck av mig var, om jag och min kille ska gifta oss och hur dom egentligen känner om vår humor. Hoppas ni gillar och kanske kan lyssna på en solig promenad idag. Puss

5 reaktioner på “POJKVÄNSSPECIAL”

 • Louise skriver:

  Alltså detta var det roligaste avsnittet jag har hört! Skit roligt! Älskar er humor! Så roligt när Vickan berättade att hon hade testat Erik under middan och se om han skulle säga något. XD Sen när ni sa: Hjulet snurrar men hamstern är död! Haha!

 • Lissy skriver:

  Hej

  Om man inte är gift och vill avtala bort nåt så kan man skriva ett testamente. Så gjorde min sambo o jag. Vi har två barn o gemensamt boende. Kontakta Avtal24, de hjälpte oss, smidigt!

  • Alexandra Bring skriver:

   Tack!! Ska kolla upp det, men vår jurist sa att det endast går på hälften av 50%, fick ni till det? Kram!

 • Lissy skriver:

  Vi äger vår lägenhet 50-50. Det vi skrev i testamentet var att om jag dör så får min sambo min hälft av lägenhet, dvs då äger han 100% o kan bo kvar där med våra barn, o vice versa om han dör. Men det kanske inte var detta ni tänkte på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.