INSPIRATIONSKASSEN

I samarbete med Linas Matkasse

Läs mer om matkassen – HÄR
(glöm inte att använda koden ALEXANDRABRING för 50%)

Hej fina ni! Äntligen var det min tur att få prova på en matkasse som jag tidigare skrivit att jag saknar! SÅ smidigt när man har bebis hemma eller bara inte har så mycket tid. Jag spenderar väldigt många h per vecka med att köpa och planera mat för oss. Sen vi fick barn har jag inte prioriterat det lika högt, men jag älskar ju att laga mat och ännu mer att äta god mat men hinner inte lägga lika mycket kärlek i det eller tanke. Därför testade jag den här matkassen, inspirationskassen, som alltid innehåller en vegetarisk rätt och är anpassad efter såna som mig som gillar att lägga lite extra kärlek i köket med nytänkande rätter.

I veckans påse fanns det bland annat den här fishtacon med majsröra, picklad silverlök och pico de gallo. Det blev SÅÅÅ gott! Kände att jag prickat rätt påse direkt så kommer fortsätta köra på den. Nu till det roliga: Om ni också vill prova på det här med matkasse och färdiga recept, kan ni med koden ALEXANDRABRING få halva priset på valfri påse, koden gäller fram tills 15/7 och endast för nya kunder. Det finns även supersnabba kassen, veg & flex kasse, klassiskt & nytt, barnfamiljen etc. Ni kan läsa mer HÄR. Superkul samarbete tycker matälskaren här, hoppas att ni också gillar det! PUSS

5 reaktioner på “INSPIRATIONSKASSEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.