LÄGENHETEN: UPDATE

Future bathroom

Future kitchen

Living room

Living room

Dining room

Our bedroom

Office / guest room

Guest bathroom

Tiles for our bathrooms 

Hej fina! Här kommer ett gäng intetsägande bilder på vår nya lägenhet. Det går verkligen framåt, dom här bilderna tog jag i helgen när jag var där. Nu är det städat, spacklat och dags för bredspackling. Längtar tills det finns lite mer att visa, men många har efterfrågat uppdatering här på bloggen om renoveringen så nu ser ni vår status =) Vi har gjort badrummet större, köket större och öppnat upp mellan gäst WC och fd förråd, så nu kommer vi ha plats för tvätt/tumlare där = väldigt nödvändigt med en bebis. Tycker kaklet är SÅ fint, det kommer från Stonefactory. Letade fiskbensmarmor, tycker det är så fint och har inte sett det hos så många så det känns lite kul. Det kommer i stora badrummet vara halvkaklat och en stor spegel ovanför kommoden, vill att det ska vara den ultimata selfie spegeln i badrummet haha! Och på den lilla WC kommer vi nog köra halvkaklat och grå/svart färg med en rund spegel. Tror det kommer bli superfint! 

Hello cutie! Here comes a bunch of pictures of our new apartment. It’s really going forward, these pictures I took this weekend when I was there. Now it’s tidy, packed and time for broad packing. Longing until there is a little more to show, but many have requested updating here on the blog about the renovation, so now you see our status =) We have made the bathroom bigger, the kitchen bigger and opened up between the guest WC and former storage room, so now we will have place for laundry / tumblers there = very necessary with a baby. Doesn’t the tile look so nice, it comes from Stonefactory. Looked for fishbone marble, think it’s so nice and have not seen it in so many homes so it’s fun. In the big bathroom it will be half-tiled and a big mirror above the basin, want it to be the ultimate selfie mirror in the bathroom haha! And on the small WC we will probably drive half-tiled and gray / black color with a round mirror. Think it will be super nice!

8 reaktioner på “LÄGENHETEN: UPDATE”

 • Mathilda skriver:

  kan bara tänka mig hur fint det kommer bli!! SÅ härligt 😀

 • Jessica skriver:

  Hur kommer det sig att ni väljer halvkaklat i båda badrummen? Personligen känner jag ofta att halvkaklat känns som andrahandsvalet eftersom det är billigt= man vill inte slösa pengar på sina gäster. Men finns det andra anledningar eller tankesätt sp vill jag gärna veta!?

  • Alexandra Bring skriver:

   Tycker det är snyggast!! =) Vi kommer ha kakel hela vägen upp i duschen som är halva badrummet men ovanför toaletten kommer vi måla. Enkelt sätt att ändra lite i badrummet om man tröttnar! 🙂

 • Micaela skriver:

  Vet att ni funderat på att måla kakelugnen…gör inte det! Det förstör dess karaktär och själ – kunde ju lika gärna ha varit nyinköpt. Inte förstöra historiskt och kulturellt arv. Tack!

 • Julia skriver:

  Hej Alex! Så HIMLA kul med lite bilder från lägenheten också! Älskar din blogg. Skulle vilja önska ett inlägg där vi får se planlösningen och hur ni har ändrat i den! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.