TVÅ SYSTRAR EN PODD

Finns på Acast / iTunes

Nu när det är sol och härligt väder är fan poddar det bästa som finns för att fördriva tiden i solstolen eller på promenaden. Nu har vi totalt släppt 20 avsnitt(!!!!) av podden. Det är en halv graviditet. Fatta vad sjukt! Minns när jag och Vickan för 20 veckor sedan satt hemma hos mig med vår nya utrustning och försökte spela in en teaser, det tog 5 h och slutade med att vi inte hade någon. Första avsnittet var så prestationsladdat att det blev väldigt fnissigt, men nu känner jag att vi kan slappna av och vara oss själva på ett helt annat sätt. Lite som att lära känna en ny person. Vi har fått så otroligt bra feedback på vår podd, och varje vecka får vi massa nya följare vilket är SÅ kul. Det är verkligen läskigt att bara snacka och inte gömma sig bakom bild, men den feedback vi får åker verkligen rakt in i hjärtat för den är till OSS 100% utan ytlighet. Det känns verkligen jätteroligt.

På tal om bilder handlar vårt senaste avsnitt om ”Utan Filter” och vi svarar på era frågor om sociala medier, t ex vad det konstigaste vi gjort för att få till en bild är, hur svårt det kan kännas och prestera som influencer etc.

Our swedish podcast <3 

3 reaktioner på “TVÅ SYSTRAR EN PODD”

  • Dixi Wonderland skriver:

    Jag dog lite när Vican berättade om musslorna xD Jag tror ni båda verkligen hjälper till med att förmedla att vackra bilder inte betyder att man har ett perfekt liv. Jag har hängt med i bloggbranschen sen 2005 och började själv leva på bloggen 2015 så jag älskar att få tips ifrån er podd men också lite mumsigt skvaller. Tycker alla era avsnitt har varit bra då ni är duktiga på att blanda de ämnena som ni talar om. Det blir aldrig tjatigt eller liknande. Längtar redan till nästa avsnitt 😀

  • Emilia skriver:

    Jag måste bara få berätta att jag skrattar högt till alla era avsnitt! Är varken gravid eller mamma själv men ändå är er podd en av mina absoluta favoriter, ni verkar ha en så härlig relation till varandra och en riktigt sjuk humor vilket känns så uppfriskande på något sätt hahah. Ni gör ett så bra jobb, ser fram emot nya avsnitt varje vecka!

  • Frida skriver:

    Ääälskar er podd skrattar högt varje gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.