LÄGENHETEN: planlösning

Här kommer en före- och efterbild på planlösningen på vår lägenhet som många frågat om. Ber om ursäkt över mina bristande PS-kunskaper. Fick rita dit balkongerna och kakelugnen på min killes skiss, haha! Såhär ungefär kommer det bli. Tror det kommer bli svinbra även fast det just nu ser lite kaos ut! Balkongen i köket kommer vi först få efter sommaren men allt annat borde vara klart när vi flyttar in. Hoppas ni är redo att bli sönderbombade med inredning och lägenhet, för jag är redan besatt 😉

Trevlig kväll! Puss och kram

24 reaktioner på “LÄGENHETEN: planlösning”

 • Alexandra skriver:

  Wow älskar all lägenhet update! Så spännande och vad kul för er med sådan drömlägenhet!! ?

 • Amanda skriver:

  Jättefin planlösning 🙂 Men jag tänker bara rent spontant med dom 2 sovrummen. Någon gång kommer ju er dotter att sova i eget rum och då verkar ni vara så långt ifrån, dvs ni måste förbi vardagsrummet, hallen, köket och sedan in i sovrummet men det kanske inte blir några problem ändå? I vår lägenhet ligger alla 3 sovrum bredvid varandra, på gott och ont. Man måste vara lite tystare men man hör barnen bättre 🙂 (Skrivet med all välmening givetvis ?)

  • Alexandra Bring skriver:

   Nej det är nog inga problem, men finns såklart lösningar om det skulle vara ett problem! 😀 kram

 • Isabella skriver:

  Lägenheten kommer bli så fin tror jag? Det ska bli så roligt att följa er på vägen! Kram och ha en fin helg.

 • Vilma skriver:

  Hej Alexandra, era apartment ser fantastisk ut! ? ellet era planer haha, men hur stort är apartmentet? Det ser ut just så där jag har alttid drömmat

 • Alexandra skriver:

  Ser jätte fint ut kan dock starkt rekomendera att pusha med balkongen innan ni flyttar in. Det är ett hämskt damande när man bygget balkong och som ni satte jag min i köket det gick knappt att laga mat under den tiden dom byggde och det var banne mig damm i månader å då gjorde min mamma flytt städning i mitt kök efter att de byggt den alla dkåp å så men dammet fans kvar. Ser super fint ut tror ni kommer stor trivas❤️

  • Alexandra Bring skriver:

   Det är ingenting vi kan styra över tyvärr, det är bara att gilla läget! 🙂 Kram och tack!

 • sdg skriver:

  Jättekul att du visar planlösningen!!!

 • Mathilda skriver:

  Wow vad fint det kommer bli tror jag 😀 Ska bli så kul att se!

 • H skriver:

  Fint! Sjukt fint. Vad är det där brevid i badrummet ”BAD”? Är det dusch + badkar eller? Kan ej urskilja…

  • Alexandra Bring skriver:

   Vi kommer ha dubbeldusch med sittbänkar och sen är det en kommod mittemot toan, om allt går som tänkt!

 • Siri skriver:

  Åhhh vad kul!! Ska bli så kul att se hur lägenheten ser ut när den är helt klar! Kommer ett sovrum bli ett ”babyrum” för Lou nu eller kommer hon sova inne hos er?

  • Alexandra Bring skriver:

   Det lilla sovrummet vid köket är ”Lous” men hon kommer fortsätta sova hos oss ett tag 🙂 Kram!

 • Julia skriver:

  Åh vad kul att få se, och så stort och fint! Tack! 🙂

 • Linda skriver:

  Hej!! Underbar lgh & härligt med yta! Kommer ni ha en köksö med? 🙂

 • ule skriver:

  How come she gets the smallest room? Will she move to the office when she gets old enough to crawl and walk and her toys will be all over the place if she doesn’t have enough space for them in her own room? It’s closer to bathroom, too 🙂
  How big is the apartment?
  Looking forward to seeing it furnished, I’m sure it will be nice.

  • Alexandra Bring skriver:

   The room is a perfect size for a baby room and all her future toys, bed and closet will fit in there 🙂 when she gets older and need a more “grown up” room she can move into the office! 🙂 it’s 125 sqm!

 • Lea skriver:

  Wow! Grymt jobbat, vilken pärla ni hittat! Att kunna köpa en sån stor och fin lägenhet i Stockholm är verkligen så drömmigt. Ni båda verkar så drivna och det är verkligen motiverande att se hur du som jobbat så hårt når ett sånt här mål! Sann inspiration 🙂

  Ser fram emot att se mer av lägenheten!

 • Fanny skriver:

  Hej! Superfin toalett ni har. Får man fråga hur stor den stora toaletten är? Vilka mått är det? Tänkte göra något liknande men är rädda för att vår toalett inte är tillräckligt bred för att handfat och toalett mitt emot varandra. Mvh Fanny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.