BBQ in the park

Hej fina! Hoppas ni har en härlig helg?! <3 Såhär såg det ut för några kvällar sedan när Emma kom och joinade oss för en grill i parken. SÅ mysigt! Lokis bästis var med också, dom var dock mest gnälliga för att dom inte fick smaka haha =) Hur skönt är det inte att vädret fortsätter vara magiskt?

I helgen har jag kombinerat jobb och sol, har en hel del jobb närmsta dagarna och jag som lever i en liten lugn mammabubbla får typ chock. Igår var jag rekordtrött, jag brukar aldrig vara på dåligt humör men jag var riktigt känslig och less. Det kände såklart min kille av, och inatt fick jag en hel natts sömn = ny människa imorse! Sömnbrist kan verkligen göra mycket. Allt känns som projekt, men så vaknar man utvilad och taggad istället. BÄSTA! Nu är grabbarna fortfarande och jobbar i lägenheten, jag och Vickan ska köra igång middagen sen ska vi kolla på hockey-VM. Känns lite konstigt med hockey nu, men HEJA SVERIGE. puss

Hello cuties! Hope you have a lovely weekend ?! <3 This is how our time was a few nights ago when Emma came and joined us for a barbecue in the park. So cozy! Loki’s best friend was included too, they were most ghastly because they did not have to taste haha =) How nice is it that the weather is still magical?

This weekend I have combined work and sun, have a lot of work the next few days, and I who live in a little quiet mum bubble get kind of shock. Yesterday I was record-tired, I’m never in a bad mood, but I was really sensitive and tired. Of course, my boy noticed that, and I had a full night’s sleep = new human being! Sleep deficiency can really do a lot. Everything feels like a project, but then one wakes up and are excited instead. TOP! Now the guys are still working in the apartment, I and Vickan are going to fix the dinner before we will check out the Hockey World Cup. Feels a bit strange with hockey now, but HEJA SWEDEN. kiss

1 reaktion på “BBQ in the park”

  • Dixi Wonderland skriver:

    Var rädd om dig när du är i solen. Trots att jag är halv assyr ser jag ut som en bränd kräfta xD Av någon dum anledning så brände jag bara vänster sida av kroppen… Ser ju fullt normalt ut xD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.