CLINIQUE

I samarbete med Clinique 

GET IT HERE (for 20% off)

Hej fina! Minns ni att jag tipsade om den här lilla kompisen för några månader sedan?! Nu har jag använt den i flera veckor och det är en ny favorit bland vännerna i badrumsskåpet. Det är alltså Cliniques rosa, fluffiga Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator. Jag använder den på huden som primer och den ger ett superfint sommarglow, tar bort fnasig torr hy och kan även användas som en ansiktsmask. Allt i ett typ! Det funkar även på nagelband, torra hårtoppar etc. Den är väldigt lätt och fräsch i konsistensen eftersom det är en gel-créme och skapar en film på huden så den håller sig fuktig i 72 h. Tycker den är riktigt mysig att smörja in sig med om man kan säga så om en produkt 🙂

Det är en väldigt prisvärd produkt, den ligger på 275:- för 50ml. MEN om ni känner er sugna och vill testa den, så kan ni få den för ett ännu bättre pris! Clinique erbjuder nämligen 20% off just nu 🙂 Registrera bara er e-post, ni hittar produkten HÄR. Hoppas ni gillar den lika mycket som jag! Kram

Hello cuties! Do you remember when I was talking about this little buddy a few months ago?! Now I have used it for several weeks and it is a new favorite among the friends in the bathroom cabinet. It’s Clinique’s pink, fluffy Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator. I use it on the skin as primer and it gives a super nice summer flow, removes faint dry skin and can also be used as a face mask. All in one type! It also works on nail straps, dry hairs, etc. It is very light and fresh in texture because it is a gel créme and creates a film on the skin so it stays moist for 72 hours. It’s really cozy to lubricate with if you can say so about a product 🙂

It is a very affordable product, it costs 275SEK for 50ml. BUT if you feel excited and want to try it, you can get it for an even better price! Clinique gives you 20% off 🙂 Just enter your e-mail HERE. Hope you like it as much as I do! Hug

6 reaktioner på “CLINIQUE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.