APARTMENT UPDATE

Hej  fina! Nu har det hänt en hel del i lägenheten så tänkte att det var dags för en liten uppdatering =)

Vi har provmålat alla rum och en del stuckaturer börjar komma på plats. I vardagsrummet hade vi först tänkt en mörk färg, men nu lutar det mot att vi kör lite mer neutralt och ljust.

I sovrummet har vi inramningar på väggen och en greige färg som ovan. I sovrummet ville vi ha det lite mysigare än övriga rum. Visst blev stuckaturerna bra? Min kille är bäst.

Han har även på kvällarna under förra veckan lyckats snickra ihop både bänkar och bord för vår avlånga balkong. Vem är han ens? Vi kommer ha massor med förvaring på balkongen och eftersom den har kvällssol ville vi att man ska kunna sitta där och käka middag.

I matsalen har vi lite finare stuckaturer och jag tyckte dom blev jättefina. Vi har också provmålat med några olika nyanser som ni ser ovan. Ska åka dit idag och se vilken jag gillar bäst.

I lilla WCn är det nu ett golv och kakel kommer snart kunna läggas. Dom fick stärka väggen för att vi ska kunna dra rören inne i väggen. Den är verkligen mini men fan vad skönt det är att tvättmaskin och tumlare kommer rymmas.

Hur nice börjar det inte bli nu när man ser lite av hur det faktiskt kommer se ut? Börjar bli taggad!

7 reaktioner på “APARTMENT UPDATE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.