GREEK DINNER

Hej fina ni från flyttpackaren! Nu börjar det gå framåt här hemma. MEN – här är några bilder från i söndags när vi firade Erik 🙂 Vi käkade på en grekisk resturang bredvid oss tills vi alla mådde illa av mätthet. Vickan fick ligga under ett öppet fönster hahaha, men ja gott var det. Älskar grekisk mat. Älskar också libanesisk mat och italiensk mat. På slutet har jag börjat gilla thaimat efter att ha förätit mig på det för några år sedan när jag bodde granne med en!

Nu har jag ca 10 flyttlådor kvar att packa + alla våra kläder osv. Förhoppningsvis kan vi slipa golvet i helgen i några rum = flytta över alla våra kläder innan vi reser 🙂 Vill inte att min kille ska försöka hänga i ordning min garderob. Jag har mycket kontrollbehov så känns skönt samtidigt jobbigt att jag inte ska packa upp allt, haha! Min kille är sjukt pedant men jag är så petig med hur saker ska stå i köksskåpen etc. Nån fler som har tvångstankar om det? Haha!

Nu ska jag fortsätta racet här. Puss

8 reaktioner på “GREEK DINNER”

 • Dixi Wonderland skriver:

  Vilka fina bilder 😀

 • Hanna skriver:

  Vad heter den grekiska restaurangen ni åt på? 🙂

 • Carro skriver:

  Hallå! Jag sitter och kikar på din video angående bålaktivering men förstår inte riktigt hur man ska göra… ska man bara suga in magen från naveln och uppåt, sen spänna ut den sen upprepa? Haha ? Help a mother out

 • Denise skriver:

  Alltså jag känner mig mindre och mindre ensam varje gång jag läser eller hör något från dig haha. Trodde inte där fanns någon som tänkte likadant som mig på så många olika saker. Jag är också extremt petig med såna saker, alla i min närhet är så trötta på att jag alltid ska ha det på ett speciellt sätt. Och ännu kämpigare var det när man tidigare var sambo med en person som inte ALLS brydde sig om såna saker, haha!

 • Conny skriver:

  …att kontrollera kontrollbehovet kan såklart bli att hamna i en jobbig loop…

 • Louise skriver:

  Undrar också vad restaurangen heter? ? Du måste vara typ världens fräschaste och härligaste mamma. Tycker verkligen så mycket om dig och sitt sätt och din personlighet och ditt utseende osv.. haha. Jag är 25år och skulle vilka ha barn om kanske 3år och då kommer du vara en förebild för mig. Du verkar så realistisk och cool haha. Kram

 • Hanna skriver:

  Hej! undrar bara vart dina skor kommer ifrån?? supersnygga!! 😀

 • E-girl skriver:

  Ååå yes !!! Ja i alla mina hem/kollektiv så är det jag som plockar in i skafferi och kylskåp ? mina syskon gjör det samma. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.