GAINOMAX MILKSHAKE RECEPT

I samarbete med Gainomax

Läs mer om återhämtning, kost och träning HÄR 

Hej hjärtan! Testade göra en sommarmilkshake som passar perfekt efter träningspasset med Gainomax Recovery drink i jordgubbssmak! Jag hade i jordgubbar (så jääävla gott med svenska jordgubbar på sommaren) som är en riktig C-vitamin boost. Visste ni att immunförsvaret sänks efter ett träningspass? Perfekt att boosta lite efteråt med andra ord. Jordgubbar innehåller mer C-vitamin än apelsiner, sjukt va? Sen körde jag i mynta som rekommenderas för matsmältningen. Mynta rekommenderas bland annat för IBS eftersom det har så positiv effekt på att få tarmarna att slappna av. Finns massa andra fördelar med båda men tycker också det är så sjukt gott ihop! 🙂

Gainomax Recovery Drink innehåller både kolhydrater och protein, som behövs för återhämtningen efter ett pass. När man tränar använder kroppen kolhydrater i första hand som energi och om man tillsätter både protein och kolhydrater efter träningspasset (helst inom 30 min) undviker man nedbrytning av muskler och får den bästa effekten av träningen. Folk är generellt ganska rädda för kolhydrater men det är en extremt bra energikälla som jag inte förstår att man vill utesluta. Mer carbs åt folket!

Här är mitt recept på en perfekt Recovery Milkshake:
1 Gainomax Recovery Drink – Strawberry (lägg gärna i frysen en liten stund innan)
8 jordgubbar 
5 kvistar (tar bara bladen) mynta 

Mixa allt och servera kall!

4 reaktioner på “GAINOMAX MILKSHAKE RECEPT”

  • Johanna skriver:

    Såg ju fantastiskt gott ut 🙂 ska testa det i sommar.

  • Eleonore skriver:

    Hur känner du såhär nu efter graviditet och med barnet, har ngt förändrats i din syn med träning/hälsa och känner du att du har samma behov av att träna som förr? Håller själv på med att göra vissa förändringar för att jag kände att mitt fokus på träning och slimmad kropp var alldeles för stort så det blev ohälsosamt. Ha det bäst! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.