STEG FÖR STEG – HUDVÅRDSRUTIN KVÄLL

I samarbete med Lyko & Lancôme

Hej fina! Nu ska ni få se på mina kvällsrutiner när det kommer till hudvård 🙂 Sedan några månader tillbaka har jag kört med Lancôme och jag ÄLSKAR dessa produkter! Funkar så bra med min hy som är väldigt återfuktad och välmående. Om ni vill se vad jag gör varje vecka på kvällarna innan jag ska sova så kan ni kika här nedan.

Tillsammans med Lancôme ger jag er 20% på hela deras sortiment hos Lyko med koden BRING20 fram tills nu 3/7. Jag länkar alla produkter nedan, men om ni är sugna på att prova någon är det bara att använda koden, så bra! <3

Bi-Facil Visage – HERE

Steg 1. Tvätta bort ansiktet. Hehe, sminket alltså 😉 Man skakar flaskan och rengör med bomullspads/en ren handduk (jag brukar använda små handdukar som jag tvättar efter varje gång). Den här lämnar huden len och torkar inte ut huden alls.

Tonique Comfort – HERE

Steg 2. Ansiktsvatten! Tar bort sista ”resterna” i ansiktet och förbereder och mjukar upp huden för kommande steg.

Énergie De Vie – Clay Mask – HERE

Steg 3. Ansiktsmask! Den här lermasken använder jag 1-2 gånger per vecka och den är djuprengörande. Plus att den är grön och lite shiny, känner mig som en liten bakelse i den haha!

Ènergie De Vie Nuit – Sleeping Mask – HERE

Steg 4. Ansiktsmask nummer 2! Det här är en sleeping mask som återfuktar huden. Man kan använda den varje natt om man vill men jag använder den också 1-2 gånger per vecka.

Hydra Zen Nuit – Anti Stress Moisturusing Night Cream – HERE  

Om jag inte använder sleeping mask, så tar jag på mig den här nattkrämen som jag sover i. Den är så fluffig och luktar så gott. Älskar burken också! 🙂 Den känns lätt och mjuk på huden. Älskar verkligen att smörja in mig.

Advanced Genifique Sensitive – HERE

Det här serumet har varit min räddare i sommar! Det är en produkt man kör i en kur, på ca 1 månad och inget i den ”vardagliga” kvällsrutinen. Det har hjälpt mig med mitt torra ansikte och att bli av med torrfläckar som jag lätt får när jag varit mycket i solen. Man får ett härligt glow efter att ha använt den och blir helt len i hela ansiktet. Magisk!

Ènergie De Vie – Cooling Eye Gel – HERE 

Sist men inte minst! En ögongel som också är kylande. Hjälper till att återfukta kring ögonen men också att minska svullnad och mörka ringar runt ögonen. Det är också en liten roller som man använder för att rulla på det. Så skönt!

Det här är alltså dom produkterna jag använder som kvällsrutin nu, till dagen använder jag en dagkräm som heter Hydra Zen. Innan det här har jag bara använt en SPF för ansiktet från Lancôme, men tycker deras produkter funkar så bra på min hud! Bebislen i ansiktet och redo för att pussa på min mjuka bebis 🙂 Hade verkligen lite ångest att min hy skulle spåra ur med alla hormoner som snurrar efter graviditet och allt, också för att jag börjat med p-piller igen men det har gått superbra och jag har varit extremt noggrann med hudvården sedan dess. Glöm ej att ni får 20% om ni anger BRING20, gäller fram tills 3/7. Puss!

1 reaktion på “STEG FÖR STEG – HUDVÅRDSRUTIN KVÄLL”

  • Conny skriver:

    ”Hudvård”, brukar ofta, i dessa sammanhang handla om att det ska köpas någon form av kräm eller medikamenten. Men jag tror att den goda metoden att vårda huden innebär att avstå från att ”irritera”, smörja eller anstränga kroppens största organ. Man kan däremot massera utan kemikalier och på så sätt använda sig av kroppens egen förmåga till återhämtning. Ni som vet, kan det ligga något i det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.