RENOVERING: stora badrummet

Hej babes! Nu börjar det ta sig med stora badrummet 🙂 Golvet är lagt. Tycker det blev så bra! Nu fattas bara kommod, glasdörr, spegel och vår vägghängda toalett samt hyllorna ovanför den och i duschen. Och marmorskivan på bänkarna. Haha, lite kvar ändå 😉

Idag har dom börjat montera köket och kontoret är nästan klart. Ska bli så kul att se förändringen när vi kommer hem! Min kille skickar massa liveuppdateringar så jag får hänga med. Lilla badrummet är också kaklat, sen ska det komma golv och målarfärg.

Vi kommer nog stanna i Umeå ca en vecka till. Vaknade upp sjuk imorse. Inte så konstigt kanske. Alltså jag kan inte förklara hur mycket jag haft dessa veckor. Har inte känt igen mig själv, varit så förvirrad och handlingsförlamad. Har typ 100 saker liggande som jag verkligen inte har kraft att ta tag i. Så brukar jag inte vara! Men det får vara som det är nu. Snart får vi njuta av allt vi jobbat så hårt för. Vi kommer kolla tillbaka på den här perioden och undra hur fan vi överlevde! Jag har tappat all kreativitet eftersom min hjärna är på survival mode typ, såfort jag börjar känna mig lite mänsklig igen kommer jag bli duktigare här på bloggen <3

5 reaktioner på “RENOVERING: stora badrummet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.