GOD MORGON

Hej från Stockholm! Igår kom vi hem efter att ha åkt i en alldeles för full bil med våra små. Hade det jättebra i Umeå <3 Energin är fortfarande spårlöst borta men hoppas den kommer tillbaka snart. Använder fortfarande min amnings-BH från h&m fast det var längesen den behövdes. Så otroligt sköna! Får väl snart gå vidare men inte riktigt än 😉

Nu är vi som sagt i Stockholm och vi sover några nätter i syrran & Eriks övernattningslägenhet. Det är fortfarande alldeles för mycket damm och arbetare för att vi ska kunna bo hemma, kändes så tråkigt att gå därifrån igårkväll. Väldigt skönt att kunna sova så nära dock! På torsdag åker vi till min killes mammas landställe på obestämd tid. Det kommer bli supermysigt men hoppas ändå vi snart är klara hemma. Har levt i resväska i typ tre veckor nu så börjar bli lite sugen på att ha ordning. Kommer känna att vi bor där när vi packar upp saker till köket haha! Alltså vårt kök är helt galet, det är så otroligt mycket förvaring. Blev typ nervös när jag såg det igår eftersom jag kommer ha sån beslutsångest vart allt ska stå.

Men efter den här perioden känner jag en sak. Aldrig mer renoveringsobjekt. Har gjort en del saker förut men inte så omfattande som det här. Det var liksom gaslampa i köket och all el var dragen utanpå väggarna. Det har varit en väldigt lång tid vi hållt på, och även om de kommer kännas värt det sen är jag avskräckt för en lång tid framöver. Men – snart ska jag visa er massa bilder. Har nu beställt en hel del möbler. Hoppas ni är pepp och står ut med att jag är lite borta!

7 reaktioner på “GOD MORGON”

 • Amanda skriver:

  Jag slutade amma för 4 mån sedan, jag använder fortfarande mina amningslinnen, typ jämt ?

 • Conny skriver:

  Ögon som är lika!

 • Michelle Baniassadi skriver:

  Hej, undrar vilken ersättning och vilka nappflaskor du kör på?

 • Isabel skriver:

  Alltså, hon är såååå söt!!

 • Mari skriver:

  Hei! Nydelig bebis og super herlig blogg:) jeg lurer på om du kan skrive litt om hvordan du får hverdagen til å gå opp med flaskemating? Vi sliter med samme problem, men jeg syntes det virker så mye jobb med flasker? Særlig når de er nyfødt og spiser hele døgnet.. mme må blandes, flasker steriliseres osv.. hvordan gjør du feks på trilletur/ cafe? Har du termos med kaldt og varmt vann eller bruker du flaskevarmer?

 • Barbora skriver:

  I am soooo sad that you never post in english! Do it pleaaaaaaaseeeee ❤️ Love you and your daughter

 • Gabbi skriver:

  Jag är lite förvirrad över det här med gaslampa. Vad är det för något liksom? Aldrig hört talas om det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.